EdukativnoIstraživanjaLifestyleMagazinSavjetiSciTechVideoZanimljivosti

Zašto je dobro jutarnju kafu popiti u miru u svom omiljenom kafiću?

Jutra znaju biti zaista čarobna, a kako i ne bi kada predstavljaju prvu stranicu sasvim novog poglavlja našeg života. Jutro nas može toliko toga naučiti o nama samima, našim mislima, osjećajima i snovima, a svatko tko se zaista želi posvetiti ovakvoj introspekciji svoja će jutra htjeti provoditi u samoći.

Ako ti se ne sviđa ideja lutanja po kući u pidžami i umjesto toga se želiš osjećati produktivno onda je odlazak u kafić najbolja odluka koju možeš donijeti – evo zašto:

IMAT ĆEŠ SE VREMENA DOBRO OPUSTITI

Što se duže opuštamo to se više opuštamo. Probudi se, nemoj ni pomisliti na svoj smartphone, društvene mreže i mejlove. Otiđi u svoj omiljeni kafić i počasti se jednom finom šalicom vruće kave. Posveti se sebi i tvoj će ti um biti zahvalan.

ZAPOČNI SVOJ RADNI DAN U SAVRŠENOM MIRU

Umjesto jurnjave na posao i poteškoća s fokusiranjem na posao od kakvih pate neki tvoji kolege koji na brzinu ispijaju svoju jutarnju kavu iz automata – ti ćeš svoj radni dan moći započeti u savršenom miru.

ISKORISTI PRILIKU ZA PISANJE I ČITANJE

Kafići posjeduju jednu jedinstvenu atmosferu koja budi unutarnjeg pisca u svima nama. Tko zna, ako svakog jutra nešto napišeš u svoju bilježnicu ili laptop jednog dana možda napišeš i knjigu! Ili ti možda sine kakva odlična poslovna ideja! Ako se ništa od toga ne dogodi uvijek ti preostaje uživanje u onome što su napisali drugi.

UPOZNAT ĆEŠ NOVE LJUDE

Ako si društvena osoba i nemaš problema započeti razgovor s osobom koja ti se učinila zanimljivom, onda postoji dobra vjerojatnost da će jutarnji odlazak u kafić prije ili kasnije rezultirati nekim novim prijateljstvom (ili nečime više). Potrudi se osjetiti energiju drugih ljudi i pristupi onima koji ti se svide. Naravno, samo ako to želiš!

Oznake

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.