IstraživanjaMagazinSciTechZanimljivosti

Šta boja ruža koji najviše voliš govori o tebi?

U ovom članku otkrijte šta ruž koji najviše volite govori o vašem ponašanju i ličnosti.

Mnoge od nas ruževe mijenjaju često, ovisno o prigodi i raspoloženju, no svaka žena ima jednu boju ruža kojoj će zauvijek biti vjerna. Možda misliš da tvoj omiljeni ruž samo predstavlja boju koja najbolje stoji tvome licu, no on mnogo govori i o tvojoj ličnosti.

CRVENI RUŽ

Crveni ruž znak je moći i snage, a žena koja ga bira gotovo svakodnevno samopouzdana je i zna što želi. Drži do sebe i ne boji se loših komentara, ali u intimnim vezama znaju biti oštre i hladne.

SVIJETLORUŽIČASTI RUŽ

Žene koje najčešće biraju svijetloroze ruževe zaigrane su djevojčice koje vole isticati svoju romantičnu stranu. Igraju na kartu ženstvenosti mudro i smjelo, i vole kada ih se smatra slatkima i nježnima.

RUŽ BOJE MESA

Ruž boje mesa obožavaju klasičarke koje znaju što im dobro stoji i ne žele pretjerivati sa eksperimentima. Praktične su i organizirane ine vole gubiti dragocjeno vrijeme na bespotrebne stvari.

RUŽ BOJE FUKSIJE

Vesele i vedre cure često s veseljem biraju ruž boje fuksije koji odlično naglašava njihovu iskričavu osobnost. Vole biti u trendu i dobivati komplimente na temelju izgleda.

SMEĐI RUŽ

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze s trendovima. Niti to žele.

TAMNOCRVENI RUŽ

Tamnocrveni ruž za svaki dan zaista je hrabar odabir koji možda prikriva i neke skrivene frustracije.

NARANDŽASTI RUŽ

Vedra boja za vedre cure. Žene koje naginju narančastim ruževima vole sitnicama unijeti vedrinu u svaki dan. Duhovite su i optimistične i vole eksperimentirati.

LJUBIČASTI RUŽ

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole privlačiti pažnju. Ipak, nosiš li ga svaki dan, možda malo previše pratiš trendove i žudiš za time da uvijek izgledaš pomodno.

Oznake

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.