Nekategorisano

Najljepša vjenčanja u 2015

Zahvaljujući globalnoj akciji podržanoj od strane vodećih fotografa na svijetu, a prije svih onih najposvećenijih fotografisanju mladenaca na idiličnim lokacijama širom svijeta, svjetski ugledni portal namijenjen venčanjima Junebug Weddings organizovao je selekciju i proglasio najlepše fotografije mladenaca i vjenčanja na različitim i predivnim destinacijam širom svijeta.

Magazin COLUMBO predstavlja vam, zahvaljujući ljubaznošću Junebug Weddings, izbor najlepših fotografija 2015. kojih je ukupno objavljeno 50, a među njima i one nastale na nevjerovatnim lokacijama predivnih zemalja kao što su Filipini, Italija, Norveška i druge. Od preko 4000 pristiglih fotografija, posebno odabrani žiri napravio je izbor na osnovu “ljubavi kojom mladenci odišu na fotografiji” i na “ljepoti destinacije i same lokacije“. Pustinje vrhovi planina, kanjoni, jezera, zabačene džungle… sve to su primjeri idiličnih scena koje vam s radošću predstavljamo. (Mjesto vjenčanja prve  i naslovne fotografije – Bandung, Indonezija . Fotograf – Hendra Lesmana Cheese N Click Photography).

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.