Nekategorisano

Serena: Mogu da budem i bolja naredne godine

Mlađa od sestara Vilijams potpuno dominira ženskim tenisom – osvojila je gotovo sve velike turnire i zabilježila samo jedan poraz za sedam mjeseci.

Ipak, ona ističe da i dalje može da napreduje.

“Igram možda i najbolji mentalni tenis u karijeri. Mislim da mogu mnogo bolje i veoma se radujem 2016. godini”, rekla je Serena.

Djevojka sa Floride ima šansu da postane četvrta igračica sa sezonskim Grend slemom, prva poslije Štefi Graf kojoj je to pošlo za rukom 1988. godine.

“Ne razmišljam mnogo o tome. Uzbuđena sam što sam zaokružila ‘Serena slem’. Bilo mi je veoma važno da to uradim – nisam sigurna koliko ljudi je uspjelo da dva puta tokom karijere drži sve trofeje u svom vlasništvu. To stvarno mnogo znači”, dodala je Amerikanka.

Serena se priprema za američku seriju koja počinje Rodžers kupom u Toronru, turnirom koji je osvajala 2011. i 2013. godine.

“Osjećam se dobro, ali sam uveijk pomalo nervozna. Nisam igrala dugo na betonu i to će biti dobra prilika da odigram nekoliko kvalitetnih mečeva pre US opena”, zaključila je Serena.

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.