BebeEdukativnoLifestyleSavjeti

Evo nekoliko savjeta kako da obezbijedite sigurnost vaše bebe u automobilu

Briga o vašoj bebi i njenoj koži počinje od trenutka kada zajedno napustite bolnicu i više nikada ne prestaje. Pored toga šta se brine o zdravlju bebine kože, svaki roditelj se brine i o bezbijednosti i sigurnosti svog djeteta.

Postoje trikovi i olakšice koje možete primjeniti kako biste smanjili rizik i osigurali bezbijednost svog djeteta, a za kožu i komfor – postoje Pampers Pants pelene na navlačenje! Pampers Pants pelene sa elastičnim pojasom oko struka i bez traka na lijepljenje, navlače se lako i u samo jednom potezu, dok savršeno pristaju vašoj bebi i obezbjeđuju do 12 sati suhoće.

Evo nekih trikova i olakšica koje vam mogu pomoći da osigurate bezbijednost svoje bebe u automobilu:

Gdje je vaša beba – Prije nego što startate svoje vozilo, provjerite gdje se tačno nalazi vaša beba.
Nabavite dječije sjedište – Vaša beba ili odojče treba uvijek da se vozi na zadnjem sjedištu, u dječijem sjedištu, pogotovo ako vaš auto posjeduje vazdušni jastuk.
Vrata moraju biti obezbijeđena zaštitnom bravom za djecu – Vrata se ne smiju otvarati sa unutrašnje strane. Taster koji aktivira ovu opciju uglavnom se nalazi kod mehanizma zaključanja vrata, koji je skriven kada su vrata zatvorena.
Zaštitite prozore – Koristite automatske brave za vrata i prozore kako biste obezbijedili svoje dijete i pobrinuli se da ne baca stvari kroz prozor.
Pazite na prste svog djeteta – Ako koristite automatske prozore, uvijek se pobrinite da ne priklještite prste svog djeteta.
Zaštita od sunca – Pobrinite se da vaša beba nije direktno izložena suncu. Na primjer, koristite navlake za prozore.
Bez pušenja – Neka vaš automobil bude nepušačka zona.
Nikada ne ostavljajte svoju bebu samu u kolima! – Čak ni na minut! Koristan trik je da ostavite otvorena vrata od automobila, dok ne iznesete svoju bebu.
Uvijek mislite na svoju bebu – Naravno, malo je vjerovatno da biste ikada zaboravili svoju bebu u kolima, ali takvi slučajevi su se dešavali ranije. Jedan od načina koji vam pomaže da se sjetite jeste da ostavite torbu na zadnjem sjedištu ili da gledate u prednji retrovizor.

Oznake

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.