Evo nekoliko savjeta kako da obezbijedite sigurnost vaše bebe u automobilu

Evo nekoliko savjeta kako da obezbijedite sigurnost vaše bebe u automobilu

Briga o vašoj bebi i njenoj koži počinje od trenutka kada zajedno napustite bolnicu i više nikada ne prestaje. Pored toga šta se brine o zdravlju bebine kože, svaki roditelj se brine i o bezbijednosti i sigurnosti svog djeteta.

Postoje trikovi i olakšice koje možete primjeniti kako biste smanjili rizik i osigurali bezbijednost svog djeteta, a za kožu i komfor – postoje Pampers Pants pelene na navlačenje! Pampers Pants pelene sa elastičnim pojasom oko struka i bez traka na lijepljenje, navlače se lako i u samo jednom potezu, dok savršeno pristaju vašoj bebi i obezbjeđuju do 12 sati suhoće.

Evo nekih trikova i olakšica koje vam mogu pomoći da osigurate bezbijednost svoje bebe u automobilu:

Gdje je vaša beba – Prije nego što startate svoje vozilo, provjerite gdje se tačno nalazi vaša beba.
Nabavite dječije sjedište – Vaša beba ili odojče treba uvijek da se vozi na zadnjem sjedištu, u dječijem sjedištu, pogotovo ako vaš auto posjeduje vazdušni jastuk.
Vrata moraju biti obezbijeđena zaštitnom bravom za djecu – Vrata se ne smiju otvarati sa unutrašnje strane. Taster koji aktivira ovu opciju uglavnom se nalazi kod mehanizma zaključanja vrata, koji je skriven kada su vrata zatvorena.
Zaštitite prozore – Koristite automatske brave za vrata i prozore kako biste obezbijedili svoje dijete i pobrinuli se da ne baca stvari kroz prozor.
Pazite na prste svog djeteta – Ako koristite automatske prozore, uvijek se pobrinite da ne priklještite prste svog djeteta.
Zaštita od sunca – Pobrinite se da vaša beba nije direktno izložena suncu. Na primjer, koristite navlake za prozore.
Bez pušenja – Neka vaš automobil bude nepušačka zona.
Nikada ne ostavljajte svoju bebu samu u kolima! – Čak ni na minut! Koristan trik je da ostavite otvorena vrata od automobila, dok ne iznesete svoju bebu.
Uvijek mislite na svoju bebu – Naravno, malo je vjerovatno da biste ikada zaboravili svoju bebu u kolima, ali takvi slučajevi su se dešavali ranije. Jedan od načina koji vam pomaže da se sjetite jeste da ostavite torbu na zadnjem sjedištu ili da gledate u prednji retrovizor.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave