Gde na Balkanu je najluđi noćni provod?

Gde na Balkanu je najluđi noćni provod?

Saznajte zašto je Balkan na svetu, ali i među onima koji žive u njemu, poznat upravo po ogromnim mogućnostima koje pruža za nezaboravan i najluđi noćni provod!

Uz prirodne lepote, mnoge važne istorijske kutke, gostoljubive domaćine i sjajnu hranu – balkanske destinacije sve su češće predmet interesovanja stranaca i zbog vrhunskog noćnog provoda, koji je ovde zagarantovan. Tako je Balkan na svetu, ali posebno i među onima koji žive u njemu, poznat upravo po ogromnim mogućnostima koje pruža za nezaboravan i najluđi noćni provod! 

Ipak, brdoviti Balkan je svakako previše veliki da bismo mogli da kažemo da je na celom području zastupljen jednako živ i nezaboravan noćni provod. Srećom, neke destinacije na Balkanu odavno su se izdvojile kao one koje pružaju najbolji ambijent za sve noćne ptice. Koja su to mesta, predstavićemo i vama u nastavku teksta. 

Beograd – evropska prestonica zabave

Prestonicu Srbije mnogi Evropljani odavno doživljavaju i kao prestonicu najbolje noćne zabave i nezaboravnog provoda. Splavovi, koje glavni grad Srbije godinama čuva kao jedinstvenu odliku među gradovima, svakako su i prvo na šta pomislimo kada govorimo o prestoničkim mestima za zabavu. 

Kada su u pitanju splavovi kao što je Freestyler, Beograd zaista ima čime da se diči kada je reč o mestima koja pružaju savršen ambijent i atmosferu za nezaboravan noćni provod. Naravno, tu su i drugi splavovi, kafane po kojima se Srbija takože posebno izdvaja, kao i klubovi kojima Beograd obiluje. 

Provod do zore, u bilo kom danu u nedelji, čini izlaske u Beogradu mogućim i nezaboravnim uvek, a može se odvijati na više stotina različitih mesta, pa nema sumnje da prestavlja vrlo pogodno mesto za provod koji osvaja.

Primorje – letnje destinacije na kojima možete očekivati provod do zore

Beograd je živ u svakom trenutku i periodu godine, ali je leti, iako i tada svakako ima sjajnih žurki, nešto prazniji, jer se njegovi stanovnici vrelim, letnjim mesecima upute u prelepe, letnje destinacije, radi korišćenja letnjog godišnjeg odmora i rashlađivanja na tropskoj destinaciji. 

Tada se sva zabava seli upravo na primorje!

Budva, Herceg Novi, Zakintos, Lefkada, Pula ili Pržno? 

Svaka od ovih letnjih balkanskih destinacija ispuniće sva vaša očekivanja ukoliko ste u potrazi za dobrim, letnjim noćnim provodom i nezaboravnom zabavom. Naravno, ovo nije sve – mesta za letnju zabavu na Balkanu su toliko brojna da bi nam trebala cela stranica samo njih da pobrojimo. 

Ono što ovde možete očekivati su klubovi kraj obale, ali i dnevne i noćne žurke u beach barovima, kao i u restoranima. Obično traju čitavu noć, a nekad zakače i dan. Iako su najzastupljeniji strani hitovi, zbog velikog broja turista koji ih posećuje, teško da Balkanci mogu da odole i onim iz domaćeg muzičkog repertoara, pa ćete se tokom noćnog provoda na ovim letnjim destinacijama često osećati kao kod kuće. 

Veliki balkanski gradovi – u svakom od njih provešćete se nezbaravno

Iako smo Beograd posebno izdvojili na samom početku zbog toga što je zaista naširoko poznat po vrhunskom noćnom provodu, ne možemo da završimo tekst, a da ne kažemo da su i drugi veliki gradovi na Balkanu, a posebno prestonice, dobra opcija ukolio ste u potrazi za dobrim noćnim provodom.

Od Zagreba, preko Sarajeva, sve do Bukurešta – balkanski gradovi nikoga ne ostave uskraćenim za odličan provod do zore. Naravno, tu su i Rijeka, Split, pa i Novi Sad, u kome se održava jedan od najboljih evropskih muzičkih festivala. 

U svim ovim gradovima možete pronaći moderne klubove, nalik onima u svetskim metropolama, ali i intimnija mesta za provod, kao što su kafane, koje su vrlo autentičan i originalan ambijent za noćni provod, koji se retko gde druge na svetu može susreti u takvoj formi. 

U kom balkanskom gradu vi najviše volite da partijate? Sigurni smo da smo vam, ukoliko ste upravo u potrazi za gradom sa najboljim noćnim provodom, već olakšali pri izboru. Uživajte i lep provod želimo!

Anica
Anica
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave