Kako odabrati pouzdanog proizvođača PVC stolarije?

Kako odabrati pouzdanog proizvođača PVC stolarije?

Veliki je broj firmi koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom najmodernijih vrsta stolarije. Upravo zbog velike konkurenciju nije lako uočiti one čiji će proizvodi trajati više decenija i neće donositi probleme. Kupcima je potreban svaki savet i podrška kod odabira.

Kada je u pitanju najtraženija PVC stolarija Beograd je nesumnjivo grad sa najviše firmi koje tvrde da proizvode najkvalitetnije proizvode, ali u stvari vrlo često je reč o zastarelim procesima koji ne proizvode najmoderniji model PVC stolarije. 

Za neznatno nižu cenu se kupuju tanki ramovi, loša stakla i mnogo problema sa okovima zbog kojih nova stolarija dihtuje loše. Da bi izbegli ovakvu situaciju pronađite preduzeće za proizvodnju stolarije kojem zaista vredi pokloniti poverenje. Evo i kako!

Pretragu započnite od WEB sajta proizvođača stolarije

Osnovne informacije o proizvodnji, vrsti materijala, rokovima i ceni se može dobiti i na sajtu firme pa su to prve informacije koje su važne kod odlučivanja o saradnji naročito ako je mesto gde se kupuje PVC stolarija Beograd, kao lokacija sa ogromnim brojem proizvođača pa su sve konkretne informacije itekako važne.

Stolariju čine ramovi, staklo i okovi pa bi gotov proizvod bio dobar trebalo bi da znate koji modeli su najbolji na tržištu i odaberete preduzeće koje pravi proizvode prema najvišim evropskim standardima.

Nemački profili su najkvalitetniji PVC profili i na prvom mestu je to što bi trebalo tražiti. Pokazali su se kao izuzetno otporni, najboljih izolacionih sposobnosti i uz minimalne energetske gubitke.

Staklo bi trebalo da bude niskoemisiono, a prostor između ispunjen argonom ili obezbeđen neki drugi način tako da se stvori „tampon zona“ i spreči prolazak temperature kroz najizloženiji deo na svakom prozoru.

Treća važna stavka koju morate gledati su okovi koji bi opet trebalo da budu od nekog od poznatih proizvođača jer od njih zavisi koliko će prozori i vrata efikasno funkcionisati. 

Neki od proizvođača su uveli opciju gde se po želji krilo odmiče od okvira za 4-5 mm i tako dozvoljava cirkulaciju vazduha dok i je prozor zatvoren. U Evropi ima nekoliko vodećih kompanija koje su se pokazale kao najbolji konstruktori okova i zato bi trebalo da budu deo i vaše stolarije.

Ove osnovne informacije su u glavnom lako dostupne i važnije su od cene PVC stolarije. Kada znate koji su delovi najbolji, sledi korak ka odabiru konkretne firme.

Kako u Beogradu pronaći najboljeg proizvođača PVC stolarije?

Pošto su mesta poput Beograda velika i teško je saznati sve relevantne informacije o svakoj firmi, dobro je osluškivati iskustva drugih klijenata. Svaka firma kojoj je osnovna delatnost proizvodnja PVC stolarija, Beograd je mesto poslovanja i posluje duži niz godina sigurno je da ima iskustvo i znanje jer opstaje među velikom konkurencijom.

Možete iskoristiti internet da proverite reference, pitati za iskustvo one koji su trenutno u nekom procesu gradnje ili renoviranja i doneti zaključak koja vrsta PVC stolarije je najbolja i kog proizvođača angažovati. A možete i starom metodom u vidu preporuke. Proverena firma koja se veću duži niz godina bavi proizvodnjom i ugradnjom samo kvalitetne PVC stlarije jeste Format Alde iz Beograda. Isprobajte i ovu metodu i uverite se u kvalitet.

PVC stolarija ima najnižu cenu na tržištu, ali i pored toga za zamenu nekoliko prozora i vrata treba  izdvojiti i preko 1.000€. Zato je važno da se uloži u kvalitetan proizvod koji će da traje nekoliko decenija, donese najbolje energetske uštede i pri tome da ne zahteva nikakva ulaganja.

Avatar
Marko
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave