Koliko je lako čišćenje zebra zavesa? Nećete verovati u odgovor!

Koliko je lako čišćenje zebra zavesa? Nećete verovati u odgovor!

Zebra zavese sve češće srećemo u domovima i poslovnim prostorima i mnogi ne razumeju zašto ih svi žele. Jedan od razloga je lako čišćenje zebra zavesa koje su potpuno revolucionarne u tom segmentu.

Zebra zavese sve češće srećemo u domovima i poslovnim prostorima i mnogi ne razumeju zašto ih svi žele. Jedan od razloga je lako čišćenje zebra zavesa koje su potpuno revolucionarne u tom segmentu.

Zamislite situaciju da ne morate više ni jednom da skinete zavese, operete ih, peglate, okačite? Da ih održavate maksimalno 5 minuta, povremeno, kada to vama odgovara, a one će uvek biti čiste? Da, da to je itekako moguće i nije reč o marketinškom triku, nastavite sa čitanjem i saznajte sve detalje.

Osnovno održavanje samo uz pomoć vlažne krpe!

Za lako čišćenje zebra zavesa se pobrinuo materijal kojem je dovoljno da se prebriše vlažnom krpom i kada se prirodno osuše proces je završen.

Najobičnija mikrofiber krpa i voda će biti sasvim dovoljne da se zameni klasično pranje i peglanje što je obavezno za stare modele zavesa. Dovoljno je i samo brisanje suvom krpom i znajte da ste i tako obavili svoj posao. Ne koristite prašak za veš, hemijske preparate i omekšivače koji se udišu.

Zebra zavese se lako mogu očistiti i uz pomoć usisivača, tako što se nežno usisaju i pokupe sve čestice nečistoća pa je vaš posao pojednostavljen. Na primer, dok usisavate kuću, uključite usisivač na minimalnu snagu i lagano pređete po platnu. To je sve.

Platno se ne prlja, ali ako se dogodi i da se napravi fleka, korišćenjem paročistača će se sve skinuti. Paru ne treba usmeriti na jedno mesto duže od 15ak sekundi da se platno ne ošteti i to je jedini oprez koji vam treba, a zavese ponovo blistave i čiste.

Zašto je ovako lako čišćenje zebra zavesa?

Tajna je u antistatičnom materijalu platna koji ne skuplja prašinu, neprijatne mirise niti nečistoće. To je jedna od najvećih prednosti jer mnogi ne znaju da su klasične zavese pravi rasadnici bolesti zato što vrlo brzo po postavljanju postaju prašnjavi metri materijala koji su puni opasnih zagađivača.

Sa druge strane, zebra zavese se lako čiste i zato što se ne dotiču rukama, pomeraju se mehanizmom pa ne ostaju masni tragovi niti fleke. Platno je zategnuto, nema nabiranja i prašine koja se tu skuplja, a kada se prozor otvara zavesa se namotava u ram pa ni prašina spolja ne utiče na nju.

Sastav materijala ne bledi od sunca što ih čini dugotrajnim rešenjem za dekoraciju prostora i decenijama kasnije će izgledati lepo. Platno neće izgubiti svoja svojstva i biće blistavo čisto uz pomoć vlažne ili suve krpe, brisanjem, nekoliko puta mesečno i to je sve.

Zebra zavese su deo zavesa sa sistemima i zaista su revolucionarne iz više razloga. Jedno je i to što je lako čišćenje zebra zavesa donelo zdravije domove i poslovne prostore.

Ne pristajite na prašinu, bakterije i viruse koje udahnete svaki put kada zavesu pomerite. Neka vaša deca imaju čistu sobu, a vi više vremena da provodite kvalitetno vreme sa ukućanima. 

Ne brinite ni o čistoći zavesa u kancelariji, njihovoj starosti i tome kada su poslednji put zamenjene. Zebra zavese neće upiti ni jednu česticu nečistoća koju mogu da donesu brojni klijenti i zaposleni koji su trenutno prehlađeni.

Vreme je da učinite nešto za sebe i svoje okruženje, vreme je da sami otkrijete koliko je lako čišćenje zebra zavesa i koliko ćete biti zdraviji uz njih!

Avatar
Marko
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave