Modni trendovi za proleće/leto 2022

Modni trendovi za proleće/leto 2022

Počinjete ozbiljno da razmišljate o najvećim modnim trendovima ove sezone? Šta jedva čekate da isprobate ovog proleća? Pa evo nekih predloga šta bi ove sezone moglo biti popularno i bez čega nećete moći ovog proleća 2022.

Počinjete ozbiljno da razmišljate o najvećim modnim trendovima ove sezone? Šta jedva čekate da isprobate ovog proleća? Pa evo nekih predloga šta bi ove sezone moglo biti popularno i bez čega nećete moći ovog proleća 2022. Prodavnice već pokušavaju da se otarase svojih zimskih zaliha kako bi napravili mesta za modne trendove proleća 2022. koje će svi nositi. Na sledećim fotografijama možete saznati šta će biti popularno i u trendu ovog proleća i da dobijete ideje i inspiraciju kako da nosite najpopularnije trendove ovog proleća.

Pruge

Na skoro svakoj prolećnoj pisti, pruge se vraćaju na velika vrata. Vidimo da se dizajneri igraju sa pozicioniranjem i postavljanjem pruga. Prugaste bluze, kao i haljine će definitivno biti must-have ovog proleća i leta.

Bluza sa prugama

Haljina na pruge

Cvetni dezeni

Cvetni dezeni za proleće? Revolucionarno. Naravno da proleće ne može proći bez cvetnih dezena. Da, nikada se nećemo umoriti od veselih letnjih haljina. Potpuno moderni cvetni dezeni za potpuno modernu ženu. Razmišljajte ženstveno, hrabro i bez stida. Cvetni dezeni, oni su tu prosto zauvek.

Cvetna haljina

Safari stil

Odeća može da bude transcedentna i zato bolje se pripremite za divlju prolećnu avanturu. Šik kaki trenč haljine, pončo kaputi, printovi paprati na kombinezonima, ovi izgledi inspirisani safarijem imaju zaista vrhunsku estetiku, zar ne?

Kaki kombinezon

Avatar
Mare
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori