Savršeno oblikovanje brade uz trimer

Savršeno oblikovanje brade uz trimer

Poznato je da brada doprinosi tome da muško lice izgleda markantnije, a još ako je stilizovana na pravi način, ostavićete nezaboravan utisak u ženskom društvu. Ukoliko je vaš favorit gusta, i silno biste želeli da imate takvu, znajte da je stpljenje presudno.

Poznato je da brada doprinosi tome da muško lice izgleda markantnije, a još ako je stilizovana na pravi način, ostavićete nezaboravan utisak u ženskom društvu. Slučajno se može desiti da sa običnim brijačem mahom skinete neke dlačice, koje niste želeli, zbog čega morate poravnati celu bradu. 

 Više se ne morate stresirati pred neki važan događaj i razmišljati da li će vam brada biti kako treba, jer vas najbolji trimer za bradu lišava ovakog rizika. Raspolaže raznim dodacima, te tako možete eksperimentisati i probati da li vam bolje stoji kraća ili duža brada. 

Ukoliko je vaš favorit gusta, i silno biste želeli da imate takvu, znajte da je stpljenje presudno. Neki ne uspevaju da sačekaju da im brada lepo izraste, te je tretiraju češće nego što bi trebalo, što je pogrešno. Stoga, pustite da dlačice dobiju svoju određenu dužinu, da biste ih trimerom mogli oblikovati na način koji želite. 

Stilizujte svoju bradu sami kao pravi profesionalac

Iskusni berberi su tokom dugih godina svog rada uspeli da spoznaju trikove, koje treba slediti kako bi se došlo do vrhunske oblikovane brade. A onaj prvi podrazumeva korišćenje kvalitetnog aparata, koji omogućava kvalitetno i oštro poravnanje dlake, kao i detaljno obrijanu kožu na određenim delovima lica. 

Zapravo, danas svaki muškarac može srediti bradu, na način kao da ju je oblikovao vrhunski profesionalac. Stoga je na tržištu veoma popularan i provereno dobar trimer za bradu, koji precizno podrezuje i oblikuje ivice, bilo da su dlačice duže ili kraće. Ovaj aparat smatra se revolucionarnim i dobro je došao modernim i muškarcima, koji su u pokretu. 

Mnogi pripadnici jačeg pola toplo ga preporučuju jer uz njegovu pomoć veoma brzo dolaze do željene brade, bez bojazni da će slučajno skinuti neke dlačice koje ne žele. Izgled koji odiše samopouzdanjem i seksepilom nikad lakše nije bilo postići. A pored pomenutih kvaliteta, ovom trimeru se pripisuju dugotrajnost, preciznost i vrhunski kvalitet. 

Bradu uskladite prema obliku lica

Ako niste sigurni kako da isfazonirate svoju bradu i kakva odgovara vašem obliku lica, možete se konsultovati sa svojim berberinom koji brine o njenom izgledu ili prosto primenite neke od sledećih trikova, koje smo istakli u nastavku: 

  • Četvrtastom obliku licu najbolje pristaje kosa, koja je ošišana na kratko, a tome odgovara brada koja je svuda podjednako poravnata. Ovakvu savršenu preciznost možete postići jedino uz kvalitetan trimer za bradu, kog možete naći povoljno na tržištu. Inače muškarci uglavnom cenu stave u drugi plan, kada uzmu u obzir njegove prednosti, među koje se ubrajaju i razni dodaci. 
  • Poznate takozvane jareće bradice, koje karakteriše prisustvo dlačica samo na predelu brade i iznad usana, moguće je takođe postići uz pomenuti aparat, koji je već dobro proveren na tržištu. 
  • Guste brade potrebno je redovno održavati da bi bile uredne, a u sam postupak njene nege uvrstava se korišćenje ulja, koje doprinosi mekoći i sjajnijem izgledu brade. 
  • Ukoliko imate špicastu bradu, najbolje je da vam bude srednje gustine, jer doprinosi muževnijem izgledu.  

Trimeri za bradu – cena 

Ako i dalje čitate ovaj članak, onda smo vas verovatno zaintrigirali prednostima koje trimer pruža, i zanima vas koliko bi vas on koštao. Kada je u pitanju kvalitetan trimer za bradu, cena (koja se smatra prosečnom) na tržištu se uglavnom kreće od 3.000 do 8.000 dinara, a na njen iznos u velikoj meri utiče ime brenda, kom trimer pripada. Pored ovog faktora, postoje brojni drugi razlozi koji utiču na njegovu cenu, kao što su kvalitet, dugotrajnost, izdržljivost aparata, preciznost njegovih oštrica i drugo. 

Preporuka velikog broja muškaraca jeste da pri kupovini najpre pitate prodavca o kvalitetu raznih brijača, koje sve opcije sadrže i koji među njima je nabolji, a tek na kraju da sagledate cenu, jer su, zagarantovan kvalitet i prednosti koje vam trimer pruža, ipak najvažniji, budući da vam ovaj aparat može služiti na duže staze.

Na tržištu možete otkriti širok izbor trimera i brijača za bradu. Zavirite u ovu bogatu lepezu proizvoda i izaberite favorite koji zadovoljavaju sve vaše kriterijume. 

Avatar
LjiljanaB
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave