Spremni za proleće/leto 2020

Spremni za proleće/leto 2020

Ko je spreman za proleće? Korona i zima su konačno prošli i svi smo se uželeli sunca i toplog vremena! A ja sam već počela razmišljati koji su to modni stilovi na radaru za proleće 2020. godine.

Ko je spreman za proleće? Korona i zima su konačno prošli i svi smo se uželeli sunca i toplog vremena! A ja sam već počela razmišljati koji su to modni stilovi na radaru za proleće/leto 2020. godine.

Možda ako nosim neku slatku prolećnu odeću, sunce će pre granuti? Haha, srećno s tim, čujem Vas kako kažete.

Neki od mojih najdražih modnih trendova u poslednje vreme su komadi boemskog stila. Volim i lepršave suknje i lepe dezene. Uparite ove slatke komade sa nekim sjajnim čizmama i šeširom i spremne ste.

Vesele letnje haljine i haljine za plažu

Ništa ne podseća na leto kao savršena bela haljina, zar ne? Po mom mišljenju, devojka nikada ne može imati previše belih letnjih haljina, posebno kada su sve jedinstvene i imaju različite detalje. To je sve što ćete želeti da obučete kada zavladaju prave letnje vrućine, zar ne? Ili možda imate i druge opcije?

Leti sam prosto opsednuta slatkim belim haljinama, jer zaista su lagane, prozračne i savršene za sve prilike. Naravno da volim da potražim i šarenije opcije, ali bela mi je najdraža, posebno kada je uparena sa nekim dodacima.

Naravno, ova kombinacija belih i šarenih laganih haljina je idealan izbor haljine za plažu. Ako vam se čini jednostavnim samo dodajte neki slatki šeširčić i voila – spremni ste za plažu!

Avatar
Mare
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori