Preljubnike odaje govor tijela koji ne mogu da kontrolišu

Preljubnike odaje govor tijela koji ne mogu da kontrolišu

Kada je riječ o vezama ono što je neoprostivo jeste prevara

Problemi nastaju kada počnete da sumnjate u vjernost partnera, a to ne možete da potvrdite pa je najbolje da obratite pažnju na njegov govor tijela koji ga odaje i više nego šta možete da zamislite.

Ako primjetite da se vaš partner ponaša ovako, moguće je da vas vara.

Ne da vam da priđete blizu njegovom telefonu

Luduje li čim se približite njegovom telefonu? Savjetnik za veze Dejvid Benet je rekao kako nevernici često štite svoje telefone, sklanjaju ih tamo gdje ne možete da ih vidite, a često potpuno odlepe kada vidite nešto na njegovom telefonu. To je jasan znak da vam nešto krije.

Nervozni su kada im spomenete neke osobe

Ako mislite da vas partner vara sa nekim koga poznajete i ko je dio njegovog života i postane napet kada tu osobu spomenete, možda se radi o prevari. Pratite kao se vaš partner ponaša u blizini te osobe jer govor tijela može nesvjesno da ga odaje.

Smiju se dok gledaju fotografije nekih ljudi

Preljubnici će se s vremena na vrijeme nasmejati kada vide fotografiju osobe sa kojom vas varaju. Iako osmeh dok gleda fotografiju ne mora ništa da znači, obratite pažnju na slijedeće. Ukoliko vam partner kaže da kucka nešto vezano za posao, ali se iskreno nasmeje dok to radi, onda to možda uopšte nema veze sa poslom.

Zatvoreni su prema vama

Osobe koje varaju su zatvorene prema partnerima. Bonet poručuje kako se osjećaju loše zbog toga šta radepa je njihov govor tijela prema partneru zatvoren. Osoba koja vara najvjerovatnije će držati distancu, manje će vas dodirivati i manje će se smijati sa vama.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave