Kako helanke za trening treba da stoje na vama u idealnom slučaju?

Kako helanke za trening treba da stoje na vama u idealnom slučaju?

Dobro nam je poznato da je odabir sportske garderobe veoma težak i naporan. Danas ćemo vam otkriti kako trebaju da izgledaju idealne helanke za trening i kako da ih odaberete.

Kada birate helanke za trening, želite da budete sigurni da će vam savršeno pristajati. Međutim kako helanke za trening treba da stoje na vama u idealnom slučaju? U nastavku teksta daćemo vam smernice za pronalaženje idealnih helanki za trening koje će savršeno istaći vašu figuru.

Push up helanke

Pri odabiru push up helanki obratite pažnju na veličinu koju birate. Ove helanke bi trebale da vas stežu oko zadnjice, tako da je vizuelno podižu i oblikuju, a da vam pritom neograničavaju pokret tokom treninga. Ukoliko vam helanke pružaju upravo ovaj izgled to znači da ste pronašli idealan model i veličinu za vas.

Postoji nekoliko načina da utvrdite da li vam push up helanke odgovaraju ili ne. Ukoliko vam helanke ne izazivaju nabore na zadnjici tako da kreiraju efekat siluete “peščanog sata”, to znači da vam je potreban manji model. Ako vam helanke ograničavaju pokret pri čučnju ili sličnom pokretu, to znači da su vam helanke premale. Ukoliko vam se dešava da vam helanke spadaju ili neprijanjaju uz telo trebali biste da ih zamenite za manji broj ili dva. Još jedan od signala da su vam push up helanke velike je kada primetite da su labave na kolenima.

Squad-proof helanke za trening

Squat-proof helanke za trening neće dozvoliti da se vaš donji veš ili koža vide pri njihovom zatezanju. Ukoliko niste sigurni koja vam je veličina potrebna, pogledajte sliku sa merama i znaćete tačno koju da odaberete.

Ukoliko ne budete pažljivi i ne odaberete veličinu koja vama odgovara, helanke se mogu istegliti i vremenom izgubiti prvobitni oblik. Ako pri vežbanju primeti da se helanke provide to znači da vam je potrebana veći broj. Kao što možete da zaključite, odabir pravih helanki može da potraje, ali jednom kada pronađete idealnu odeću za trening primetićete kako vaše performanse na treningu značajno rastu.

Preporučujemo vam Hipolita Squad- proof helanke za trening

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i multifunkcionalnim ženskim helankama, Hipolita helanke za trening su savršena rešenje za vas i vaše telo. Ove helanke su izrađene od unikatnog kroja i savršeno prate liniju tela. Pored odličnog materijala ove helanke izgledaju fantastično zahvaljujući njihovom dizajnu. Poseduju Squad- proof tehnologiju čime garantuju neprovidnost i tokom najintenzivnijih treninga. Pronađite helanke po vašem ukusu i poručite ih već danas!

Helanke sa visokim strukom

Još jedan način da osigurate da vam donji deo odeće za trening neće skliznuti sa nogu dok vežbate je da nabavite helanke sa visokim strukom. Ono što ove helanke čini drugačijim je što njihov pojas leži na stomaku, što je dosta više u odnosu na klasične helanke, čiji pojas leži na struku. Pomoću ovih helanki ćete se osetiti sigurno tokom treninga i nećete morati da brinete da li će vam skliznuti sa nogu tokom izvođenja vežbi. Još jedan savet, ukoliko nosite sportske grudnjake, probajte da ih ukombinujete sa ovim helankama jer ćete se oduševiti njihovom kombinacijom.

Sada kada ste saznali kako bi helanke za trening trebale da stoje na vama u idealnom slučaju, možete lakše i sigurnije odabrati sledeće. Želimo vam srećnu kupovinu!

Vojislav
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave