Kul pokloni za zaposlene

Kul pokloni za zaposlene

Pažnja se može pokazati na različite načine, kroz skuvanu kafu za dobro jutro i produktivan radni dan, kroz naručeni ručak za celu ekipu na poslu, kada kod kuće pripremite poslasticu koju ćete zajedno sa zaposlenima podeliti. Ali i kroz neke kul poklone koji ne moraju da budu skupi.

Motivacija zaposlenih dolazi iz brojnih uglova, ćoškića i mnogih gestova koji nisu jedino povišice i deo novčanog dobitka. Iako plate i honorari čine osnov za dobar rad, to nije preduslov, niti jedini faktor koji utiče na to da se radni zadaci obavljaju kvalitetno i sa entuzijazmom. Podjednako su važni uslovi rada, kao i međuljudski odnosi. Ali, motivacija se može ostvariti i kroz neke sitne poklone, jer već pomen poklona navlači osmeh na lice.

Pažnja se može pokazati na različite načine, kroz skuvanu kafu za dobro jutro i produktivan radni dan, kroz naručeni ručak za celu ekipu na poslu, kada kod kuće pripremite poslasticu koju ćete zajedno sa zaposlenima podeliti. Ali i kroz neke kul poklone koji ne moraju da budu skupi, ali ipak izazivaju emociju koja utiče na to da se bolje, a najpre lepše radi. Ako vam je za neki takav poklon potrebna inspiracija, stižu ideje.

Zanimljiva štampa na majicama

Kada se u isti koš stave štampa na majicama i radna organizacija, odmah se pomisli na jednobojne majice sa logoom vašeg brenda ili kompanije. Ali, to uopšte ne mora da bude tako. Personalizujte poklon, a štampa na majicama može samo da vam pomogne u tome. Napišite na svakoj majici razloge zašto je svaki radnik ponaosob vredan vašeg brenda i poštovanja, a neka se sam logo nađe negde da ne bude toliko primetan, ali će u svakom slučaju biti još „zvučniji“ postavljen na takav način. 

Štampa na majicama može da se iskoristi i tako da se na svakoj nađe nešto što određeni zaposleni voli, pa to može da bude ujedno i njihova uniforma ili, možda, deo autfita za „ležerni petak“ ili casual friday. U svakom slučaju, ideja može da bude mnogo za ovakav poklon, samo je potrebno odvojiti malo vremena i uključiti kreativnost u sve, a to će biti savršena motivacija za svakoga u timu.

Poklon za bolju organizaciju – poslovni rokovnici

Rokovnici su potrebni u svakom poslu, zato i jesu deo promo materijala većine kompanija, da budu deo poklona za klijente, ali i da zaposlenima posluže za rad. Za svoje zaposlene uložite malo više truda, pa opet personalizujte rokovnik, tako da to bude i svojevrsni poklon i nešto što će navesti na bolji rad. Nešto više će vas koštati takvi poslovni rokovnici, cena im je zbog određene štampe ili dodataka viša, ali kako ne idu na veliko, onda to nije trošak koji treba da vas zabrine. I tu se mogu naći različiti poslovni rokovnici, cena nije svuda ista, pa slobodno potražite štampariju sa konkurentnim cenama. Na kraju, ne morate da određujete kakvi će biti ti poslovni rokovnici, cena koju ste spremni da platite za iste, pokazaće zaposlenima samo da vam je stalo do toga što su tu, a to je najbolja radna motivacija.

Digitalna štampa za sve poklone

Kako smo krenuli sa štampanim stvarima, tako se dođe i do toga da je najbolji izbor digitalna štampa. Beograd, recimo, ima ogroman izbor štamparija koje se bave isključivo digitalnom štampom na različitim predmetima. I kada ste iz drugog grada možete naručiti sve potrebno, jer je tu digitalna štampa. Beograd definitivno ima najširu ponudu, koja je dostupna i online, pa nema brige oko toga ako nečega nema u vašem gradu. Dovoljno je da ukucate u internet pretraživaču „digitalna štampa Beograd“ pa ćete osim pronalaženja štamparije, naći i pregršt ideja koje vam mogu pomoći oko nekog zaista super i kul poklona za vaš kolektiv. 

 

Avatar
LjiljanaB
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori