Kako brzo i lako izvršiti skidanje celulita i oblikovanje tela

Kako brzo i lako izvršiti skidanje celulita i oblikovanje tela

Rešenje za skidanje celulita i oblikovanje tela možete potražiti i van estetske hirurgije, a evo i gde.

Poneke dame, koliko god se pridržavale određenih „pravila” zdravog života i trudile oko izgleda, vode borbu sa celulitom na različitim delovima tela. Najčešće su to butine i zadnjica, mada se on može pojaviti i na drugim delovima tela. Celulit mogu imati i mršave žene, bilo kog uzrasta i građe! Bez obzira na to što postoje različiti gelovi, kreme i tretmani protiv celulita – ovo je jedna od najupornijih i najdosadnijih pojava koja mnogim damama kvari samopouzdanje. Na sreću, rešenje za skidanje celulita i oblikovanje tela možete potražiti i van estetske hirurgije!

Celulit se kod mnogih pripadnica lepšeg pola pojavljuje već u ranom tinejdžerskom uzrastu, što može biti posledica različitih faktora – od genetike, preko nedostatka fizičke aktivnosti i nepravilne ishrane, do generalno nezdravog načina života. Ovi faktori utiču na to da se ćelije masnog tkiva uvećaju i u potkožnom tkivu formiraju nabore koji liče na koru pomorandže, te je ovaj epitet drugi naziv za celulit. Takođe, postoje različite vrste i tipovi celulita, a svaki od njih potrebno je da se tretira na različite načine, u različitom vremenom intervalu – neki tretmani protiv celulita trajaće duže neki kraće,…

Ipak, gotovo da ne postoji gel niti krema za skidanje celulita koja to može zaista i da uradi, pogotovo ne u kratkom roku. S obzirom da se celulit javlja na butinama, zadnjici, stomaku i drugim delovima tela koja su podložna nakupljanju masnoća, možete probati da skidanje celulita i oblikovanje tela izvršite različitim vežbama, ali ni to vam neće pomoći u potpunosti. Tu si i drugi tretmani za mrsavljenje, masaže i tretmani protiv celulita – sve ovo ima efekte, ali dugo traje, te skidanje celulita nije baš jednostavno.

Zato se pojedine dame za oblikovanje tela okreću i estetskoj hirurgiji, ali ne mora biti tako! Ukoliko do sada niste čule za VelaShape tretman, krajnje je vreme da osetite čari ovog aparata odnosno da uvidite prednosti koje nude tretmani protiv celulita (koji ujedno mogu biti i tretmani za mrsavljenje) podržani savremenom i inovativnom tehnologijom!

Šta zapravo predstavlja VelaShape tretman?

VelaShape tretman je najsavremenija metoda za skidanje celulita i oblikovanje tela koji se sprovodi uz pomoć VelaShape III aparata – medicinskog uređaja najnovije generacije. VelaShape III aparat je jedini koji je odobrila i FDA (Uprava za hranu i lekove), a ovaj jedinstveni aparat podržan je tehnologijom koja spaja i kombinuje infracrveno zračenje, bipolarnu radiotalasnu energiju, vakuum i masažu, te je skidanje celulita i smanjenje obima tela na ovaj način znatno olakšano i ubrzano!

VelaShape tretman, u sinergiji ovih tehnologija obezbeđuje maksimalno precizne i brze rezultate, što je dokazano na brojnim kliničkim ispitivanjima i studijama, kao i na mnogim primerima širom sveta! VelaShape tretman sprovodi se da dubini od 3-15 mm, čime se stimuliše zagrevanje masnih ćelija, njihovih fibroznih septi i kolagenih vlakana, što dalje dovodi do uklanjanja celulita i zatezanja kože, te se samim tim postiže i oblikovanje tela!

Osim što je neinvazivan, važno je naglasiti i to da je za pacijente VelaShape tretman vrlo udoban, bezbolan, jednostavan i ne postoje bitne ni vidljive kontaindikacije nakon tretmana – tretirana regija može biti crvena i topla usled poboljšanja cirkulacije, ali taj efekat ubrzo prestaje, a koža dobija zategnuti izgled i poboljšanu strukturu čak i nakon prvog tretmana!

Gde sve VelaShape tretman može da se radi i koji učinak ima na kožu?

Budući da su celulitom najzahvaćenije butine, stomak i zadnjica, ovo su i najčešće tretirane regije, ali osim ovih delova tela – skidanje celulita uz pomoć VelaShape III aparata može da se vrši i na bilo kom drugom kritičnom području poput nadlaktica, potkolenica, listova,… Osim toga, VelaShape III uređaj služi i za zatezanje kože odnosno oblikovanje tela, te je ovo jedna od uspešnih zamena za različite metode u koje spadaju i tretmani za mrsavljenje.

Sada više ne morate brinuti o tome da li se jedino rešenje nalazi u estetskoj hirurgiji, jer VelaShape tretman obezbeđuje sve što ste ikada želeli po pitanju svog izgleda! Učinak koji pruža sinergija infrared zraka, radiotalasa, vakuuma i mehaničke masaže, čime se vrši i limfna drenaža, savršen je za zagrevanje masnih ćelija, podsticanje proizvodnje vezivnog tkiva i kolagena, te poboljšanje cirkulacije, zatezanje kože, skidanje celulita i oblikovanje tela!

Koliko tretmana je potrebno za željene rezultate?

Odgovor na ovo pitanje zavisi od tipa i vrste celulita, kao i broja i veličine regija koje bi trebalo tretirati. Jedan tretman obično traje oko 20-30 minuta i određeni rezultati vidljivi su odmah; već nakon 3 tretmana primetićete smanjenje obima tretirane regije za minimum 3 cm, ali je za maksimalne efekte i učinak potrebno otprilike 4-10 tretmana.

Ovakvi tretmani protiv celulita ponavljaju se jednom u dve nedelje dok god se ne postignu željeni rezultati, a da bi se sprečilo vraćanje celulita i održala figura – na 4 do 6 meseci potrebno je ponoviti postupak. Svoj tretman možete zakazati u Xenia Doctors centru i uveriti se u kvalitet ove metode, koja za sada na tržištu nema alternativu!

Međutim, bez obzira na to što postoje brojni efikasni tretmani za mrsavljenje i protiv celulita, poželjno je svakako da korigujete i svoj način života kako biste na duže staze održali postugnute rezultate. Zato vam preporučujemo da u svoje životne navike uvrstite redovnu fizičku aktivnost, zdravu hranu, unos dosta vode i tečnosti, dovoljno sna i sve druge stvari koje će značiti vašem celokupnom zdravlju, a time i stanju vašeg organizma – spolja i iznutra!

Anica
Anica
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori