Lijek za holesterol i čišćenje krvnih sudova: Eliksir Mladosti

Lijek za holesterol i čišćenje krvnih sudova: Eliksir Mladosti

Kombinovanjem samo tri sastojka možete potpuno očistiti svoje arterije i riješiti se naslaga masnoća u krvi i krvnim sudovima.


Ovaj moćni prirodni eliksir služi za čišćenje začepljenih arterija (ateroskleroza), regulaciju povišenih masnoća u krvi, prevenciju opšte malaksalosti organizma, prevenciju i liječenje infekcija i prehlada, jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i jačanje enzima jetre, kao i za suzbijanje slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju mnoge ozbiljne bolesti.


Mnogi brinu zbog neprijatnog mirisa bijelog luka, ali znajte da će taj problem riješiti limun i voda.


Sastojci: 4 veće glavice bijelog luka (oko 40 čenova), 4 neoljuštena limuna, manji korijen đumibra ili dvije kašike đumbira u prahu, 2 litre vode.


Priprema: Operite limun i iseckajte ga na komadiće. Ukoliko limun nije organski ili je prskan, isperite ga rastvorom sirćeta i vode. Oljuštite bijeli luk i stavite ga u blender zajedno sa limunom i đumbirom. Sve zajedno izmiksujte tako da dobijete homogenu masu. Tako izmiksanu smjesu stavite u metalnu šerpu, sipajte 2 litre vode i zagrejte do ključanja.


Čim počne da ključa, sklonite smjesu sa izvora toplote i ostavite da se ohladi. Procijedite i čuvajte u staklenim flašama (ukoliko vam ne smeta, ne morate procijediti).


Primjena: Uzimajte po jednu čašu (200 ml) ovog napitka svakog dana, najmanje 2 sata prije obroka ili na prazan stomak. Prije svakog korišćenja dobro promućkajte flašu.


Videćete da će vam se energija vratiti za samo par nedjelja i da će vam se cirkulacija u potpunosti popraviti.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori