Nega lica u skladu sa godinama

Nega lica u skladu sa godinama

Odlučili ste da je sada pravo vreme da kupite antirid kremu. Super, ali kako odabrati pravu kremu?

#1 Povećajte vlagu

Krema protiv starenja treba da pruži vašoj koži puno vlage u dermis. Tek kada možete povećati količinu vlage u tom području, prirodni mehanizmi vaše kože mogu rešiti i druga pitanja koja se odnose na starost.

Sastojak koji se pokazao najdelotvorniji u postizanju mlađeg izgleda kože zove se D3PA, kojim se označava ditiolan-3-pentanoička kiselina. On prisiljava vaše telo da proizvede male količine azot oksida prirodno, što obezbeđuje koži poplavu prirodnih sastojaka. Jednostavno, nije se pokazao bolji način kako povećati vlagu u koži od ovog procesa.

#2 Smanjite pojavu bora i fine linije

Ovo nije lak podvig, ali anti-aging kreme dobrog kvaliteta treba da budu u mogućnosti da brzo leče sve bore i fine linije. To možete učiniti na različite načine. Oni uključuju botoks, koji jača mišiće ispod kože i povećava proizvodnju kolagena.

Većina bora na koži se javlja usled  prekomernog izlaganja sunčevom UVA zračenju. Ako redovno odlazite na letovanje i na more, posebno obratite pažnju na ovo, jer je u primorskim područjima sunce još jače. Zbog prejakog sunca, koža će početi da otpušta previše prirodnog melanina, koji je štiti od UV zraka.

Kako kupiti najbolje kreme protiv starenja

Želite da pomognete vašoj koži, pa je vreme da pronađete najbolju kremu protiv starenja. Nećemo gubiti vreme. Dakle, ovde su stvari koje sve kreme protiv starenja treba da čine:

  • Ukloniće skoro odmah bore i fine linije.
  • Pomažu kod vlage i pune dermis sloj kože.
  • Efikasno rade na uklanjanju staračkih fleka kada se pojavljuju. (Ovaj proces traje malo više vremena, budući da u suštini raste potpuno nova koža).

Ovo zvuči prilično jednostavno, ali neki proizvodi uzrokuju ozbiljne simptome. Najbolje kreme, ne bi trebalo da:

  • Izazivaju iritaciju na bilo koji način, posebno ako je vaša koža osetljiva.
  • Trošak je veći nego što krema vredi.

Ako imate osetljivu kožu ili alergije, svakako se posavetujte sa dermatologom pre nego što isprobate nove proizvode na koži. Ako dobijete “OK”, onda svakako krenite sa kremom koja je dokazana da vam daje rezultate svaki put kada se upotrebljava.

2 komentara

    Povezane objave