Nega lica u skladu sa godinama

Nega lica u skladu sa godinama

Odlučili ste da je sada pravo vreme da kupite antirid kremu. Super, ali kako odabrati pravu kremu?

Prirodna krema protiv starenja

Kremu protiv starenja koju koristite za negu ne mora uvek da bude neke poznate svetske marke. S druge strane, dok još mislite koja je anti aging krema za vas, evo predloga za domaću kremu protiv starenja.

Zapravo, najdelotvorniji i istinski lekovi protiv starenja najčešće su najjednostavniji i čisti sastojci prirode. Napravite domaću kremu protiv starenja i omekšajte fine linije i hidrirajte kožu, otkrivajući  svežiji i mlađi izgled lica.

Sastojci u ovoj kremi protiv starenja pojedinačno  duboko utiči na kožu, ali zajedno se međusobno nadopunjuju u smislu teksture, mirisa i obojenosti.

Bademovo ulje vasu kožu čini mekšom. Dugo godina se već koristi za lečenje psorijaze i ekcema. Omekšava i podmlađuje kožu, i ujedno poboljšava ten i ton kože.

U jednom istraživanju, devičansko kokosovo ulje imalo je najjače dejstvo kod uklanjanja slobodnih radikala i najvišu antioksidantnu aktivnost. U drugom istraživanju je otkriveno antioksidativno delovanje devičanskog kokosovog ulja koje je dovelo do povećanja antioksidansa, što je kao rezultat dovelo do brzog stvaranja ćelija i krvnih sudova u štetnim područjima.

Ova istraživanja su značajna po tome što ukazuju na antioksidacijski kapacitet kokosovog ulja, a antioksidanti su poznati da imaju sjajne efekte protiv starenja.

Pčelinji vosak i shea maslac imaju protiv upalna svojstva, vitamin E daje antioksidacijske snagu, a eterična ulja pružaju prijatnu aromu koja može pružiti terapijske pogodnosti.

2 komentara

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori