Putovanja za dvoje – preporuka za godišnji odmor

Putovanja za dvoje – preporuka za godišnji odmor

Svake godine diljem svijeta nastupaju velike migracije. Putuje se na sve strane svijeta. Godišnji odmori su razdoblje u godini kad možemo otići tamo gdje nikad nismo bili, gdje nas vuku srce i znatiželja. Putuje se kako bi se vidjelo egzotične krajeve, kulturno - umjetničko blago, sudjelovalo u ludim manifestacijama ili obredima, jelo neobičnu hranu, upoznalo nove ljude, itd.

Svake godine diljem svijeta nastupaju velike migracije. Putuje se na sve strane svijeta. Godišnji odmori su razdoblje u godini kad možemo otići tamo gdje nikad nismo bili, gdje nas vuku srce i znatiželja. Putuje se kako bi se vidjelo egzotične krajeve, kulturno – umjetničko blago, sudjelovalo u ludim manifestacijama ili obredima, jelo neobičnu hranu, upoznalo nove ljude, itd.

Za ta putovanja za dvoje u pravilu ne žalimo novce (ionako putujemo samo jednom godišnje), pa si možemo priuštiti i skupi let avionom i puni pansion u dobrom hotelu. Ali kamo poći? Zemlja je tako velika i mogućnosti je bezbroj! Kako bi vam se olakšale dvojbe, donosimo vam 50 atraktivnih destinacija, mjesta koja možete posjetiti, a po izboru svjetskih turoperatora.

 1. Godišnji odmor na zapadnoj obali od Los Angelesa (SAD) do San Francisca (SAD): Santa Barbara, Malibu, Hollywood, Frisco, na sve strane slavni i poznati, jazz, rap, nabildani frajeri i polugole ljepotice, savršene spasilačke službe…
 2. Godišnji odmor na Tenby beach u Walesu: Prekrasna, divlja obala, uza svu druidsku mitologiju, jednostavno je neodoljiva.
 3. Godišnji odmor u Istanbulu: Šalvare, bazar, Aja Sofija, pušenje nargile, Cagaloglu Hamam, istočnjački specijaliteti, haremske ljepotice, kupovina, neponovljivi dah orijenta.
 4. Godišnji odmor u Puerto Escondido u Meksiku: Jedno od najboljih mjesta za daskanje i jedrenje na dasci, jeftina tekila i tortilje, odlična usluga.
 5. Godišnji odmor u Connemara u Irskoj: Vjetrovito vrijeme, prekrasna obala, divlje plaže, kamenice i pivo Guinness u velikim količinama, te beskrajni razgovori po popularnim pubovima.
1 comment
Magnus
Magnus
AUTHOR
PROFIL

  Povezane objave

  Preporučujemo

  Top autori