Šta ponašanje muškarca otkriva o njegovim osjećanjima

Šta ponašanje muškarca otkriva o njegovim osjećanjima

Neki muškarci ne umiju da izraze osjećanja riječima, ali ako posmatrate njegove pokrete i ponašanje možete da otkrijete dosta toga. O njegovim osjećanjima najviše govori ponašanje tokom vođenja ljubavi.

Romantik

Ukoliko se vaš partner neprestano trudi da vas očara pripremajući romantične večere za dvoje uz svijeće, onda ste vi prava srećnica. Muškarac koji zna da napravi takvu atmosferu zna i što vas tačno uzbuđuje. On je emotivan i od njega možete da očekujete dosta pažnje i maženja. A, ukoliko želite više uzbuđenja s njim onda ćete morati da preuzmete inicijativu.

Voli da vas ljubi

Ako vaš partner žudi za poljupcima i neprestano vas obasipa njima to znači da želi da se vi osjećate poželjnom i da i u vama probudi žudnju. Isto tako, to može da znači da je pomalo nesiguran i nervozan, jer ne zna kako da vam udovolji.

Konvencionalni seks

Ukoliko vaš partner preferira “normalni” seks to znači da je vjeran i da je osoba na koju se uvijek možete osloniti. On uglavnom preferira misionarsku pozu ili voli da je gore da biste mogli s lakoćom da uspostavite kontakt očima i spojite usne. Jednostavno stavite ruke na njegove bokove i vodite ga. Ukoliko želite ozbiljnu i stalnu vezu, on je vaš pravi izbor.

Kontakt očima

Muškarci ne vole predigru, nježne dodire ili kontakt očima sa ženama do kojih im nije stalo. Ako vas vaš partner gleda u oči tokom odnosa ili vam se smiješi, to znači da imate nešto mnogo više od fizičke veze.

Poza u kojoj žena ima kontrolu

Žena iznad njega je prizor koji ga uvijek zabavlja i rađa još veću požudu, ali zbog toga je istovremeno zamišljen i pažljiv. Muškarac koji voli tu pozu želi da partnerki pruži što veći užitak. Nemojte da se stidite – uživajte.

Zaštitnik

Muškarac koji voli da je okrenut prema partnerki tokom spavanja i drži je u zagrljaju cijelu noć je muškarac koji se ponaša zaštitnički i voli intimnost. On je samouvjeren, ali pomalo i posesivan.

Spavanje na drugoj strani kreveta

Ukoliko se vaš partner tokom noći odmiče od vas, vjerovatno nastoji da se udalji i emotivno i fizički, jer vjerovatno ima fobiju od ozbiljne veze. Također, to može značiti da želi “prostor” ili jednostavno nije siguran kojom brzinom vi želite da veza napreduje.

Spava u fetalnom položaju

Muškarci koji spavaju na boku s kolenima savijenim prema stomaku su ranjivi i osjetljivi. Ukoliko drži jastuk dok spava to znači da je nesiguran i da mu je potrebna garancija da će mu osjećaji biti uzvraćeni prije nego što se upusti u ozbiljnu vezu.

Spava na stomaku

Muškarac koji spava na stomaku je pun strasti i energije. Ima jaku volju i zna svoj cilj. Prekrivanje kreveta tijelom je njegov način kontrole prostora na kojem spava. On je uspješan i siguran u sve što radi.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave