EdukativnoLifestyleMagazinSavjetiVideoZanimljivosti

Zbog ovih 5 stvari, svaki muškarac ostavlja: Osobine koje niko normalan ne podnosi!

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod žena, ali znate li da postoje i one koje toliko ne mogu da podnesu da bi mogli da vas ostave zbog njih?
Evo kojih 5 stvari ih najviše odbija i kakve ne bi trebalo da budete ako želite da zadržite partnera kraj sebe ili da upoznati ljubav svog života:

1. OPSJEDNUTOST KARIJEROM

Ovdje nije riječ o ženama koje žele da budu odlične u onome šta rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovdje mislimo na žene koje su opsednute svojim poslom, prevelike su radoholičarke, nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino šta im je bitno jeste položaj u kompaniji.

2. ZLOBA

Baš niko ne voli zlonamerna bića. Muškarci žele da njihove ljepše polovine budu jednostavne i drage. Vaša ljepota će ga privući, ali ako budete zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

3. Neprestana priča

Kao šta žene vole da pričaju, vole i muškarci. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do riječi, počeće da se osjeća kao da ga gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

4. NEGATIVNOST

Svako voli da ima pozitivnu osobu kraj sebe. Ako se stalno žalite na nešto, misliće da ste slabe, a i to će početi negativno da djeluje na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja ga čini nesrećnim, zar ne?

5. PRETJERANA POSESIVNOST

Vjerujemo da svaki muškarac želi da bude voljen i da želi da zna da se neko uvijek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svideti.

Oznake

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Pročitaj i ovo

Zatvori
Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.