Najperverznije žene rođena su u ova 3 horoskopska znaka: Da li ste među njima?

Najperverznije žene rođena su u ova 3 horoskopska znaka: Da li ste među njima?

Ovim ženama ljubavne pustolovine dođu kao životni začin.
One su opasno perverzne, a njihov divlji način života rijetko koji muškarac može pratiti.
U nastavku saznajte da li ste među njima.

Blizanci

Nevjerovatno je sa kojom lakoćom žena rođena u ovom horoskopskom znaku ide od frajera do frajera, a da se ne umori. Prije podne se prepušta divljim strastima sa tajanstvenim strancem, a po podne je toplo rame i utjeha svom partneru. I u svemu tome ona daje sebe skoro potpuno.
Ona ima najmanje dva lica i dvije duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa, a možda i više. Jednog za grubu igru, drugog za nježno vođenje ljubavi, trećeg za razgovor, četvrtog za nešto što će već da smisli. Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac ima zaista i vjerovatno nikada ni neće.

Ovan

Osim ako nekim čudom partner uspije da prati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona rijetko ostaje vjerna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane. S jedne strane, ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a s druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.
Za ženu Ovna se kaže kako je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono u čemu je najbolja. To joj dođe nešto kao hobi, ili, tačnije, kao igra jurnjave, s obzirom na njenu takmičarsku prirodu. Kad muškarac lako “padne”, ona ga jednostavno pregazi i ode dalje u potrazi za većim izazovom. Jer ona je u duši veliki pustolov.

Ribe

Žena ovog znaka je prava robinja ljubavi. Njoj je odlazak u krevet više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze. Sve u jednom. Muškarcu uvijek daje cijelo srce i svaki dio tijela. Kod nje nema zabranjenih zona. Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada ne vara, ali je njeno srce prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako se i ohladi. Tada već traži drugu priliku. I tom novom muškarcu će da hrli kao da je prvi put u životu zaljubljena i kao da nikad prije nije nikog voljela.
Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona ima duša radoznalog djeteta u tijelu pohotne boginje . Zato ne razumije sve te društvene stege i neće nikada da pomisli da radi nešto pogrešno. Sve njene veze i vezice su zato uvijek duboko strasne, komplikovane, ali i nevjerovatno iskrene.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave