MagazinVideoZanimljivosti

Najperverznije žene rođena su u ova 3 horoskopska znaka: Da li ste među njima?

Ovim ženama ljubavne pustolovine dođu kao životni začin.
One su opasno perverzne, a njihov divlji način života rijetko koji muškarac može pratiti.
U nastavku saznajte da li ste među njima.

Blizanci

Nevjerovatno je sa kojom lakoćom žena rođena u ovom horoskopskom znaku ide od frajera do frajera, a da se ne umori. Prije podne se prepušta divljim strastima sa tajanstvenim strancem, a po podne je toplo rame i utjeha svom partneru. I u svemu tome ona daje sebe skoro potpuno.
Ona ima najmanje dva lica i dvije duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa, a možda i više. Jednog za grubu igru, drugog za nježno vođenje ljubavi, trećeg za razgovor, četvrtog za nešto što će već da smisli. Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac ima zaista i vjerovatno nikada ni neće.

Ovan

Osim ako nekim čudom partner uspije da prati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona rijetko ostaje vjerna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane. S jedne strane, ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a s druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.
Za ženu Ovna se kaže kako je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono u čemu je najbolja. To joj dođe nešto kao hobi, ili, tačnije, kao igra jurnjave, s obzirom na njenu takmičarsku prirodu. Kad muškarac lako “padne”, ona ga jednostavno pregazi i ode dalje u potrazi za većim izazovom. Jer ona je u duši veliki pustolov.

Ribe

Žena ovog znaka je prava robinja ljubavi. Njoj je odlazak u krevet više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze. Sve u jednom. Muškarcu uvijek daje cijelo srce i svaki dio tijela. Kod nje nema zabranjenih zona. Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada ne vara, ali je njeno srce prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako se i ohladi. Tada već traži drugu priliku. I tom novom muškarcu će da hrli kao da je prvi put u životu zaljubljena i kao da nikad prije nije nikog voljela.
Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona ima duša radoznalog djeteta u tijelu pohotne boginje . Zato ne razumije sve te društvene stege i neće nikada da pomisli da radi nešto pogrešno. Sve njene veze i vezice su zato uvijek duboko strasne, komplikovane, ali i nevjerovatno iskrene.

Oznake

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.