Znate li koje vrijeme najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?

Znate li koje vrijeme najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?

Da li ste prava oluja kada ste bijesni, ili imate blagu narav kao lijep sunčani dan?

Neko voli kišu i hladnoću, a neko sunčane dane sa visokom temperaturom koje provodi na moru, bazenu ili negdje u hladu uz koktele, a sve to zavisi od našeg horoskopskog znaka.

Svakom od horoskopskih znakova odgovaraju određene vremenske (ne)prilike. Saznajte šta vašem horoskopskom znaku najviše prija.

Ovan

Toplota, toplota, toplota! Uzbudljiva i taman za uživanje, ali ona vrelina koja je toliko velika i suha da može da pokrene neki požar. Pazite se samo kada ste u šumi. Ovnovi su uvijek usijane glave, energični i mudro razmišljaju pa im odgovara što veća toplota.

Bik

Svježe proljećne kiše su ono što on voli. Dobre su za biljke i pomažu voću i povrću da raste i bude sočno. Bikovi su idealisti i veoma su odlučni, ali su često tvrdoglavi.

Blizanci

Vjetrovito vrijeme je ono koje najviše mami Blizance. Vjetar podiže i nosi lišće, zato pazite vaše šešire. Blizanci imaju radoznale umove i veoma su takmičarski nastrojeni, ali mogu da imaju promjenljivo raspoloženje.

Rak

Vlaga i toplota su ono što on voli. Za neke to je ok, dok je drugima malo previše. Rakovi su po prirodi veoma slatki, smireni i kada nešto odluče čvrsto se drže toga.

Lav

Dajte neku sjenku, napolju je previše svijetlo. Može da bude prelijep dan kada je tu Lav, ali nemojte previše da gledate u njega jer možete da izgubite iz fokusa sve ostalo. Lavovi su hrabri, autoritativni i sposobni.

Djevica

Proziran i lomljiv kao led. Zamlislite travu koja je prekrivena slanom koja se na prvom jutarnjem suncu lagano topi i sjajne kapi sijaju po stabljikama. Takvu sliku obožava Djevica. Ona je organizovana, pristojna i voli da živi život punim plućima.

Vaga

Ni previše toplo, ni previše hladno – sunce i pljuškovi. Lijepo i izbalansirano vrijeme koje nikako da se smisli što će biti i kako. Vage su velikodušne, neodlučne i vole da polemišu.

Škorpija

Lagana magla u sred noći. Teško je predvidjeti kakve su nečije namjere i planovi po ovakvom vremenu. Veoma je intrigantno.  Škorpije su tajnovite, opraštaju i veoma su iskrene.

Strijelac

Olujno vrijeme je ono što on voli. Bučno je, uzbudljivo, ispunjeno munjama i gromovima. Strijelac je po prirodi veoma optimističan, ekstreman i vedar.

Jarac

Snijega njemu nikad nije dosta. Sa ovakvim vremenom možete da se igrate, a samo budite oprezni da se ne okliznete i ne padnete. Jarčevi su ambiciozni, strastveni i inteligentni.

Vodolija

Voli kada pada grad i kada je oluja praćena ledom koji hladi. Njoj nije problem da nađe sklonište kod prijatelja kada je vrijeme napolju ovakvo. Imaju sklonost za ekscentričnost, osjetljive su i društvene.

Ribe

Nebo prekriveno oblacima i blaga magla su ono što ih zabavlja. Zanimljivo im je da posmatraju oblake i traže različite oblike na nebu. Ribe su odlične u rješavanju problema, otvorenog su uma i imaju bujnu maštu.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori