Djevojčica (12) iz Engleske ima veću inteligenciju od Einsteina

Djevojčica (12) iz Engleske ima veću inteligenciju od Einsteina

Ta je djevojčica već sada inteligentnija od Alberta Einsteina i Stephena Hawkinga, za koje se vjeruje da im je koeficijent inteligencije iznosio 160. Postignuti rezultat na IQ testu svrstava je u jedan posto najinteligentnijih ljudi na svijetu.

“Ona je vrlo marljivo dijete, a nakon škole uvijek ostaje na produženoj nastavi kako bi napisala domaću zadaću i nikad ne izostaje iz škole. Još kao dijete tražila je pogreške u knjigama i časopisima. Ona je sretna i zabavna djevojčica koja uvijek traži dodatne zadatke”, rekla je njena majka Dolly Buckland za Mirror.

Otkrila je da njena kći sanja o tome da jednog dana postane pedijatrica. Prosječan IQ odrasle osobe je 100, dok se osoba s IQ-om iznad 140 smatra genijalcem.

“Ovo pokazuje da nije važno vaše porijeklo.”

“Kad sam saznala da imam tako visoki koeficijent inteligencije, bila sam iznenađena i šokirana. Sjećam se kad sam u vrtiću glumila anđela u školskoj predstavi, a djevojčica koja je glumila drugog anđela nije došla pa sam naučila i njene rečenice i odglumila dvije uloge”, pohvalila se Nicole, učenica sedmog razreda osnovne škole.
Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori