Nekategorisano

Djevojka Matea Kovačića hit u Španiji

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić jedna je od glavnih tema španskih sportskih medija posljednjih dana. Ali ne samo on, već i njegova prekrasna djevojka.

Izabela Andrijanić bila je uz Kovačićevu obitelj na službenom predstavljanju u Real Madridu u srijedu, a svakako je zapela za oko španskim medijima. Oni su ju fokusirali i stavljali u prvi plan, pa je tako njena fotografija osvanula i na naslovnici uglednog Asa.

Poznato je da su se Kovačić i lijepa Izabela upoznali prije nešto više od pet godina u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a slavni nogometaš svoju ljubav često iskazuje objavljujući njihove zajedničke fotografije na društvenim medijima.

U razgovoru za medije Kovačić je znao naglasiti kako je itekako svjestan Izabeline ljepote, ali da ga je ona osvojila drugim kvalitetama – jednostavnošću, iskrenošću i skromnošću.

“Novi igrač Real Madrida i hrvatski reprezentativac u srijedu je predstavljen na Bernabeuu. Ali u špansku prijestolnicu ne dolazi sam. Dolazi s partnericom Izabel Andrijanić koja je probudila znatiželju objavljujući privatne fotografije na društvenim mrežama”, piše El Mundo.

Inače, na Youtubeu je nakon predstavljanja Kovačića osvanuo video u kojem se u prvi plan stavlja isključivo Izabela.

U svakom slučaju, Kovačiću i njegovoj djevojci neće nedostajati medijske eksponiranosti u danima u Madridu, prenosi jutarnji.hr.

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.