DM aplikacija: Odaberite svoju savršenu boju kose

DM aplikacija: Odaberite svoju savršenu boju kose

Kompanija dm drogerie markt predstavila je nadograđenu mobilnu aplikaciju koja omogućava ženama da testiraju različite boje za kosu, te im na taj način daje priliku da odaberu onu boju koja im najviše odgovara prije nego se odluče na promjenu

U okviru kampanje Kosa kakvu želim, dm je nadogradio postojeću mobilnu aplikaciju koja od sada, uz standardne sadržaje, nudi mogućnost testiranja različitih nijansi boja za kosu.

Prezentacija nove aplikacije upriličena je u prepunoj dm prodavnici u Sarajevo City Centru, a prisutne dame imale su priliku da prve testiraju aplikaciju i upoznaju se sa svim njenim pogodnostima. Nadograđena aplikacija omogućava ženama da se fotografiraju i mijenjaju boju kose dok ne otkriju onu nijansu koja im savršeno odgovara prije nego se odluče na promjenu boje.

Kampanja Kosa kakvu želim traje do 29. augusta 2015. godine, a svi kupci u dm prodavnicama će tokom trajanja kampanje za kupovinu tri ili više proizvoda za njegu kose na poklon dobiti knjižicu s kuponima za kupovinu odabranih proizvoda po sniženim cijenama, te planer sa savjetima za njegu kose. 

Nadograđena aplikacija u novom ruhu može se preuzeti na Google Playu, a postavka na Apple Store portal očekuje se u narednih mjesec dana. Za sve postojeće korisnike dm mobilne aplikacije dovoljno je da izvrše update.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori