Limun: Tajna koja se ljubomorno čuva!

Limun: Tajna koja se ljubomorno čuva!

Iscijedite pola limuna, razrijedite sa pola litre mlake vode i pijete.

Jednostavno, alkalizira tijelo, odlično je.

Limun (citrus) je čudotvoran proizvod za ubijanje kancerogenih ćelija. Snažniji je 10.000 (deset tisuća) puta od kemoterapije.
Zašto mi ovo saznajemo tek sada? Zato što postoje laboratoriji koji su zainteresirani za proizvodnju jedne sintetičke inačice koja će im donijeti ogromnu zaradu.
Vi od sada možete pomoći jednom prijatelju obavještavajući ga da je limunov sok blagotvoran za sprječavanje te bolesti. Njegov ukus je lijep i ne stvara one strašne posljedice kao kemoterapija.
Ako imate mogućnosti, zasadite limunovo drvo na terasi ili u vrtu. Koliko ljudi umire dok se ljubomorno čuva ova tajna da ne bi bili pogođeni multimilijuneri velikih korporacija.
Kao što znate, stablo limuna je nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima. Možete uzimati limun na razne načine: jesti njegov plod, cijediti ga i praviti mnoga pića i kolače.
Pripisuju mu se razna svojstva, ali najpovoljniji efekt ima na ciste i tumore. Ova biljka je dokazani lijek protiv svih tipova raka.
Smatra se također da je on antimikrobski agens širokog spektra protiv bakterijskih infekcija i gljivica, da je efikasan protiv internih parazita i crijeva, da regulira veoma visoki krvni pritisak i živčane poremećaje i da djeluje antidepresivno.
Izvor ove informacije je fascinantan: on potiče od jednog od najvećih proizvođača lijekova na svijetu koji tvrdi da je poslije više od 20 godina rada u laboratoriju, od 1970., utvrđeno da limun uništava maligne ćelije u dvanaest vrsta raka, među kojima je rak debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače. Sastojci ove biljke su pokazali da djeluju 10.000 (deset tisuća) puta bolje od Adiamicina, kemoterapijske droge za usporavanje rasta kancerogenih ćelija. Ono što je još iznenađujuće jest to što limun uništava kancerogene ćelije, a ne utječe na zdrave ćelije.

Naučni institut za zdravlje, L. L. C. ; 819 N. Koz ul., Baltimore, MD, 1201.
Institut de Sciences de la Santé ; L. L.L., 819 N. Causez Street,
Baltimore, MD 1201.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori