Na ovaj način izgubite kilograme bez gladovanja

Na ovaj način izgubite kilograme bez gladovanja

Zvuči prosto nemoguće, ali tu je brz i efikasan način da izgubite težinu vrlo lako – bez ikakvih dijeta, teških vježbi ili trošenja novca.

Japanski ljekar Fukutsudzi pomaže ženama da izgube težinu što je prije moguće. Opisao je sve metode u svojoj knjizi koja se prodaje u Aziji, uz promet od šest miliona primjeraka. Prema doktoru, ne treba vam nikakav poseban alat za mršavljenje, trebate samo veliki peškir, pletenicu ili traku za pričvršćivanje peškira i ravnu površinu. Trebalo bi da ovo radite tri puta dnevno po pet minuta.

Potrebno je samo da ležite u pravilnom položaju 3 puta dnevno za 5 minuta – vrlo je lako, a uz to i efikasno. Doktor Fukutsudzi saznao je da je glavni uzrok masti u predjelu struka samo u varijaciji karlice kostiju.

Proces:

Peškir savijte i učvrstite trakom. Sjedite na čvrstu površinu, po mogućnosti na podu, stavitite peškir pod leđa, na razini pupka, a zatim lezite (peškir bi trebao biti malo šire od širine leđa).

Noge raširite u širini ramena i savijte noge. Potpuno raširite ruke iznad glave, okrenite dlanove prema dole i sastavite mali prst na desnu i lijevu ruku.
Zvuči vrlo jednostavno, ali ova poza nije nimalo ugodna. Lezite u ovom položaju pet minuta, tri puta na dan. Ne zaboravite da ne ustanete naglo nakon završetka tretmana.

Upozorenje: Morate se obratite ljekaru ako imate problema s kičmom ili bolesti kostiju, prije korištenja ove metode.

Ova metoda nije teško, ali to je malo neugodno, jer tvoje kosti počnu da se vrate svojim prirodnom položaju. Ako ne možete stajati 5 minuta, u tom položaju, početi s 1 ili 2 minute, a povećati ih svaki dan dok ne dođete do 5. To je neka vrsta istezanja. Ako želite savršen rezultat ne smete propustiti ni jedan dan.

Ako želite imati učinak podizanja grudi, stavite peškir ispod grudi. Ako želite da vaš struk bude izraženiji, stavite peškir na dijelu ispod rebara.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave