Novi Huawei Honor 7i: Sa rotirajućom kamerom

Novi Huawei Honor 7i: Sa rotirajućom kamerom

U nizu proizvođača koji su najavili svoje telefone uoči IFA-e koja sljedeći sedmica počinje u Berlinu, našao se i Huawei sa svojim Honorom 7i, telefonom s prilično izdržljivom rotirajućom kamerom te senzorom otiska prsta koji se nalazi na bočnom dijelu telefona.

Nije baš uobičajeno vidjeti ovakvu kameru, no Oppo je još 2013. godine na svom N1 imao slično rješenje. U ovom slučaju, kamera s f/2.0 blendom i 28mm lećom snimat će fotografije od 13 megapiksela. Kao što smo vidjeli razne testove izdržljivosti telefona i njihovih dijelova, Huawei je također odlučio biti nešto kreativniji. Tako možemo vidjeti da je mehanizam za okretanje kamere izdržljiv, ali i čvrst.

Što se ostalih karakteristika tiče, uređaj dolazi s ekranom dijagonale 5,2 inča i 1080p rezolucijom. Pogoni ga nešto slabiji Snapdragon 616 procesor s osam jezgri. Verzija sa 16 GB memorije imat će 2 GB RAM-a, dok će 1 GB više imati model s 32 GB interne memorije. Navodi se kako je kapacitet baterije 3100 mAh, a cijene u Kini su oko 250 i 300 dolara, ovisno o verziji.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori