Nekategorisano

Pula: U jednoj slastičarni možete naručiti sladoled od kanabisa

Pulska slastičarnica prodaje sladoled od kanabisa koji najprije izaziva znatiželju, a onda i oduševljenje okusom. Oni koji su ga probali su – odlično raspoloženi

– Super mi je nakon sladoleda od kanabisa, samo se smijem. Stvarno je dobar i, evo, zašla sam u četrdesete te tek sad probala sladoled od kanabisa, kaže Ingrid Fackovich (42), Ruskinja sa zagrebačkom adresom koja se odmara u Puli, piše 24sata.hr.

Nigdje to, kaže, do sada nije vidjela i smatra da takva ponuda sigurno privlači ljude.

– Turistima treba nešto drugačije, novo i dobro. Sigurno ću doći po još ako će mi to popraviti raspoloženje. Okus je neobičan, osjećaju se čak i neki orašasti plodovi, ali prija. Temperature su visoke pa je ovo prava prilika za osvježenje i smijeh. Moram paziti da ne odletim – kaže Ingrid koja je sladoled kupila na pulskoj Verudeli.

On se tamo prodaje u slastičarnici s još 20-ak drugih okusa. Vlasnica slastičarne je rekla da sladoled obožavaju i domaći i strani turisti.

– Isprva im je neobično kad pročitaju natpis od čega je i kad vide znak, ali nakon što im objasnim da u njemu nema THC-a i da je rađen od 70 posto brašna kanabisa, odmah pristanu probati. Vrlo brzo se vrate i po novu dozu. Ništa neobično ne vidim u tome, a samo sam primijetila da su gosti malo više nasmijani nakon konzumacije sladoleda – rekla je vlasnica slastičarnice.

Sladoled od kanabisa, osim 70 posto brašna od kanabisa, sadrži još i mlijeko, šećer, vrhnje za šlag, dekstrozu te emulgator od algi, a u slastičarnici ga prave jednom dnevno jer se, kažu, prodaje “k’o lud”!

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.