Ugradili mu umjetni penis od 20cm

Ugradili mu umjetni penis od 20cm

Mohammed Abad iz Edinburgha u stravičnoj nesreći kao dijete je ostao bez penisa, a hirurzi su mu sada ugradili napravu koja mu napokon omogućuje erekcije.

Mohammed Abad (43) iz Edinburgha dobio je bionički penis od 20 centimetara koji radi pritiskom na gumb kraj testisa. Želi li erekciju, samo treba pritisnuti gumb, a sada se nada kako će naći djevojku s kojom će moći i isprobati novi penis.

Prije tri godine liječnici sa Sveučilišnog koledža u Londonu počeli su s izradom novog penisa uzimajući dijelove kože i sala s njegove ruke. Prošao je stotinu operacija, a novi penis ugradili su u posljednjoj koja je trajala 11 sati.

Abad je za The Sun objasnio i kako naprava radi. Pritiskom na gumb cjevčice u penisu brzo se napune tekućinom koja se nalazi u malenom spremniku u njegovu trbuhu. Nakon što je gotov, pritiskom na drugi gumb tekućina se vraća u spremnik.

Dok je imao 6 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u kojoj ga je auto vukao skoro 200 metara. Pretrpio je stravične ozljede genitalija i bedara. Ostao je bez penisa i lijevog testisa, a u dokumentarcu iz 2013. pričao je kako je tada imao ugrađen 6-7 centimetara dug penis kojeg nije osjećao, dok ovaj potpuno osjeća, a liječnici su mu rekli kako mora vježbati.

Inače, ove godine su južnoafrički hirurzi prvi put uspješno izveli transplantaciju penisa. Spolni organ transplantirali su 21-godišnjaku nakon što mu je penis amputiran zbog komplikacija nakon obrezivanja.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori