Uskoro Battlefield V i za unakrsne platforme!

Uskoro Battlefield V i za unakrsne platforme!

Lijepa vijest je da Electronic Arts nešto slično planira da ponudi za svoju Battlefield V igru. Kompanija je nedavno govorila o implementaciji ove karakteristike, a bazirano na iskustvima igara kao šta je Fortnite, koja je ostvarila ogromnu popularnost dijelom zahvaljujući i cross-platform podršci. Prema navodima Chris Evendena iz kompanije EA: “Razmatramo kako da donesemo podršku

Lijepa vijest je da Electronic Arts nešto slično planira da ponudi za svoju Battlefield V igru. Kompanija je nedavno govorila o implementaciji ove karakteristike, a bazirano na iskustvima igara kao šta je Fortnite, koja je ostvarila ogromnu popularnost dijelom zahvaljujući i cross-platform podršci.

Prema navodima Chris Evendena iz kompanije EA: “Razmatramo kako da donesemo podršku za unakrsne platforme u naše ključne franšize, slično onome što Fortnite nudi, a ovo se posebno odnosi na naše naslove koji imaju široko rasprostranjenu i različitu bazu igrača. Mogućnost da spojimo PC i mobilni gejmplej ili mobilni gejmplej i konzole može da poveže zajedno porodicu i prijatelje. Smatramo da je ovo bitan dio našeg budućeg profila razvoja”.

Ovime nije u potpunosti potvrđena Battlefield V podrška za unakrsne platforme, ali svakako sugeriše da je EA blizu odluke da implementira ovu ideju. Battlefield V je planiran za objavu 19. oktobra ove godine.

Zanimljivosti
Zanimljivosti
ADMINISTRATOR
PROFIL

    Povezane objave

    Pretraži

    Preporučujemo

    Top autori