Amerika nam nikad nije bila bliža – uskoro direktan let za Čikago

Danas je imperativ prelaziti velike udaljenosti za kratko vreme, a avionski prevoz je postao standardan način putovanja. Nije jeftin, naročito kada su u pitanju daleke destinacije, ali je jedini način da se za kratko vreme stigne na odredište iako je na hiljade kilometara u pitanju.

Zašto su direktni letovi dobra opcija? Zašto baš Čikago? I šta to znači za našu zemlju pročitajte u daljem nastavku ovog teksta.

Direktni letovi imaju brojne prednosti

Air Serbia je na prvom mestu po broju letova u regionu, a uskoro će imati i još bolje uslove kada se završi rekonstrukcija aerodroma.

U 2022. sredinom godine se prevozilo više od 400.000 putnika mesečno što je najbolji rezultat u odnosu na aerodrome regiona.

Povećali su se i letovi ka susednim zemljama, ali su tu prekookeanski letovi ka Njujorku i prvi direktan let ka Kini.

Putovanje bez presedanja je jedna od najboljih vrsta putovanja jer je komforna i lakša za sve putnike, naročito kada su duga putovanja u pitanju. To znači da ćete ući u avion, uneti stvari, smestiti se i bez promene aviona stići na odredište.

Čak i kod letova kod kojih postoji tehničko zaustavljanje putnici ne menjaju avion i mnogo je lakše putovanje u ovom slučaju.

Beograd Čikago direktan let – cena je opravdana i rado se plaća

Već sada se mogu rezervisati karte koje jesu generalno skuplje nego što je kod leta sa presedanjem, ali svako bi pre odabrao direktan način putovanja. 

Kada se kupuju karte za destinaciju Beograd Čikago direktan let cena je takođe viša, ali je ovo jedini i najlakši način da se stigne do Čikaga barem iz ovog dela zemlje i Balkana.

Ova destinacija će imati 3 polaska sedmično i očekuje se da ima dosta putnika jer je jedina takva na Balkanu, a znamo koliko je naših građana zapravo nastavilo život u Čikagu i baš ovom delu Amerike.

Upravo zbog toga je pretraga „Beograd Čikago direktan let cena“ jedan od najtraženijih pojmova kada su u pitanju letovi, a putnici već sada rezervišu karte za maj i jun kada će se uspostaviti redovna linija.

Putovanje bez presedanja otvara mnoge mogućnosti

Do sada se putovalo između 10 i 12 časova sa presedanjem, pa će direktan let biti dosta kraći. To je šansa da mnogo više ljudi u Ameriku ode turistički ili na privremeni rad, a da se pri tome oni lakše vrate u našu zemlju.

I samom aerodromu će koristiti i doneti nove putnike, letove ka drugim destinacijama i dalje razvijanje poslovanja.

Air Srbija će nastaviti da razvija letove i da unapređuje ponudu svim svojim putnicima. Uslovi su sve bolji, letova je sve više pa će naše vazduhoplovstvo nastaviti da ruši rekorde i osvaja tržište.

Rezervišite svoje karte na vreme i posetite svaku destinaciju po želji, sa našim avio-transportom svaka lokacija je blizu. Pratite i novine jer se broj letova stalno povećava, uslovi su bolji, a pogodnosti veće uz nižu cenu. Srećan put!

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor