EdukativnoLifestyleZdravlje

Lijek za holesterol i čišćenje krvnih sudova: Eliksir mladosti

Kombinovanjem samo tri sastojka možete potpuno očistiti svoje arterije i riješiti se naslaga masnoća u krvi i krvnim sudovima.


Ovaj moćni prirodni eliksir služi za čišćenje začepljenih arterija (ateroskleroza), regulaciju povišenih masnoća u krvi, prevenciju opšte malaksalosti organizma, prevenciju i liječenje infekcija i prehlada, jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i jačanje enzima jetre, kao i za suzbijanje slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju mnoge ozbiljne bolesti.
Mnogi brinu zbog neprijatnog mirisa bijelog luka, ali znajte da će taj problem riješiti limun i voda.


Sastojci: 4 veće glavice bijelog luka (oko 40 čenova), 4 neoljuštena limuna, manji korijen đumibra ili dvije kašike đumbira u prahu, 2 litre vode.


Priprema: Operite limun i isjeckajte ga na komadiće. Ukoliko limun nije organski ili je prskan, isperite ga rastvorom sirćeta i vode. Oljuštite bijeli luk i stavite ga u blender zajedno sa limunom i đumbirom. Sve zajedno izmiksujte tako da dobijete homogenu masu. Tako izmiksanu smjesu stavite u metalnu šerpu, sipajte 2 litre vode i zagrejte do ključanja.


Čim počne da ključa, sklonite smjesu sa izvora toplote i ostavite da se ohladi. Procijedite i čuvajte u staklenim flašama (ukoliko vam ne smeta, ne morate procijediti).


Primjena: Uzimajte po jednu čašu (200 ml) ovog napitka svakog dana, najmanje 2 sata prije obroka ili na prazan stomak. Prije svakog korišćenja dobro promućkajte flašu.


Vidjećete da će vam se energija vratiti za samo par nedjelja i da će vam se cirkulacija u potpunosti popraviti.

Zanimljivosti

Portal Zanimljivosti je nastao krajem 2013 godine sa težnjom da se široj masi dostave što tačnije informacije na razne teme. Akcenat smo stavili na tekstove edukativnog karaktera.

Slične Objave

Zatvori

Otkriven je AdBlocker

Razmislite da podržite naš rad tako što ćete isključiti Adblocker za ovu stranicu.