Koliko ćete platiti avio kartu do Tivta?

Ovog leta je letovanje u Crnoj Gori daleko aktuelnije no prethodnih godina, zato što smo se konačno oslobodili svih mera, to ne znači da je rizik manji, ali prosto možemo da se odmaramo bez ograničenja. Mnogi će se ovih dana uputiti put crnogorskog primorja, spremni da čitavu noć provedu u autobusu, da nešto kraće putuju ukoliko idu autom, a ima i onih koji žele apsolutni komfor i tokom letovanja, ali i tokom samog putovanja, pa će se odličiti da putuju avionom. Iz Beograda svakodnevno ima letove do Tivta, a iz Niša lete avioni utorkom i subotom. 

Cena avio karte presudna za izbor destinacije

Za one kojima je izbor prevoza do željene destinacije najvažniji kriterijum u organizovanju letovanja, ne pristaju ni na jedan drugi prevoz osim avionskog, kojim se stiže najbrže i najkomfornije, izbor destinacije zavisi od toga da li do nje ima letova i koliko su česti, a za mnoge je bitno i koliko košta avionska karta. Najpovoljnije cene avio karata mogu se naći za crnogorske gradove, Podgoricu i Tivat. Ako Vas interesuju avio karte Beograd Tivat cena je jasno istaknuta na sajtu avio kompanije, ali i mnogih posrednika preko kojih, takođe možete da kupite povratne karte koje se kreću od 125 do 140 e. Za avio karte Beograd Tivat cena zavisi od toga da li je let u sezoni ili van sezone, kao i od toga kada kupujete kartu. Ukoliko na vreme kupite kartu, nekoliko nedelja, pa i meseci ranije, imate priliku da karte nadjete po povoljnim cenama i da Vas put košta mnogo jeftinije, no ako kartu kupujete pred sam polazak, pitanje je da li će tada biti mesta za Vas u avionu, verovatno neće. Prednost blagovremene kupovine je ušteda, tako da će Vam ostati razlika od pune cene karte, novac nikad nije da odmet, usmerićete ga na neke druge potrebe za vreme letovanja, ostaće dovoljno da, na primer, platite taksi od aerodroma do vašeg smeštaja. U okolini Tivta ima toliko malih lepih mesta, sa lepim plažama za decu, zato se roditelji sa malom decom odlučuju za let do Tivta, tako zaobidju onu nervozu na početku samog odmora koja neminovno dolazi sa dugom vožnjom od Beograda do Tivta. 

Cena karte za decu

Ukoliko na put vodite dete, potrebno je da znate da se za decu stariju od 2 godine plaća puna cena karte, kao za odraslu osobu, u kategoriju odraslih osoba računaju se svi putnici stariji od 12 godina. Ukoliko na put vodite bebu koja još uvek nema pune 2 godine, onda se za nju u jednom pravcu plaća 9e, računa se da beba ne mora da zauzima sedište, već da će biti na sedištu roditelja. Nekada cene karte variraju u zavisnosti od zainteresovanosti za let i raspoloživih mesta, uglavnom se za avio karte Beograd Tivat cena povratne karte ne kreće ispod 100e. Nedeljno je dostupno oko 1440 sedišta na svim letovima Beograd Tivat, mnogo je veći procenat odraslih putnika. Skoro 60% letova kreće u popodnevnim časovima, što je bitan podatak za roditelje koji treba da se organizuju sa malom decom. 

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor