MODNI TREND: PATIKE KAO OBUĆA ZA SVAKU PRILIKU

 

Verovatno je da ste i vi primetili koliko su patike postale popularna obuća koju i mušakarci i žene kombinuju uz različite stilove i u različitim prilikama. Njihova široka upotreba polazi od činjenice što se pored sportskih patika sve više proizvode patike koje su moderne i koje je moguće kombinovati i nositi u casual varijantama, za šetnju sa prijateljima, ručak sa porodicom u restoranu ili uz odela. Njihova jednostavnost i udobnost pre svega učinile su da ovo postane svakako najpopularniji vid obuće za oba pola, za sve uzraste, a izgleda i za sve prilike.

Patike za sportske aktivnosti

Prva misao koju biste povezali sa patikama je svakako ona vezana za sport, rekreativni ili profesiolani.  Uz mnogobrojne brendove, tradicionalnije ali i one novije, različitih oblika i namena nećete imati problem da izaberete one prave za sebe. Njihova dostupnost je široka, a izbor veliki. Međutim, kao i ostala sportska oprema i patike iz ove kategorije odavno nisu više samo rezervisane za sport. Uz malo mašte, praćenja modnih trendova i primera iz modnog sveta, a uz minimalne napore možete unaprediti vaš stil u ovom pravcu.

Casual varijanta – patike za svaki dan

Imali ste naporan dan na poslu, bole vas leđa od sedenja, a treba da pešačite do obližnje prodavnice u neudobrnoj obući, za namernice potrebne za pripremu večere. Ovo više ne mora da bude vaša briga jer su mnogi brendovi dizajnirali obuću koja su označili kao ,,patike“ ali koje izgledaju skroz moderno i koje možete nositi čak i na posao. Pritom su veoma udobne. Sa tanjim i debljim đonom, više boja ili jednobojne, sa pertlama ili bez njih, aposolutno je svejedno. Uz pravo kombinovanje ovakvih patika sa garderobom, izgledaćete totalno urbano. Poigrajte se, pa za poslovnu priliku uz sako isprobajte patike iz ove grupe i dobićete savršenu odevnu kombinaciju (uz veliku komfornost ukoliko morate duže da pešačite). Ovo je samo jedan od primera za kroz jednostavnost pokažete svoju ženstvenost. ,,Less iz more“ ne zaboravite.  

Dsquared patike 

Ukoliko želite da ostavite utisak i da budete primećeni, a da se uz to u odevnoj kombinaciji osećate udobno i nesvakidašnje, pravi izbor za vas biće Dsquared patike. Odeća i obuća (kao i Dsquared patike) ovog italijanskog modnog brenda je kreacija poznatih modnih dizajnera, blizanaca, Deana i Dana Catena, koji pored toga dizajaniraju i druge modne dodatke. Uz kombinaciju svog  kanadskog porekla koje se dovodi u vezi sa opuštenošću i duhovnošću, zajedno sa italijanskim veštinama vezanih za modu, kao i činjenicu njihove posvećenosti u radu detaljima dizajnirali su i Dsquared patike za različite stilove. Obuća i odeća ovih energičnih modnih dizajnera prepoznatljivih svuda u svetu po svojim smelim ekstravagantnim modnim kombinacijama i revijama dostupna je i u Srbiji. To znači da se i sami možete uveriti u posebnost i jedinstvenost ovih Dsquared patika. Zato, ukoliko ste dovoljno hrabri i samouvereni modeli Dsquared patika će vaše svakodnevne outfit-e učiniti posebnim. 

U vremenu u kojem trenutno živimo i uslovima života koje nam diktira pandemija važno je da sebi olakšamo svakodnevne aktivnosti i da sebi ugodimo sitnim detaljima, a jedan od njih je svakako udobna obuća. Patike jesu modni trend koji ide uz svaku priliku, zato budite u trendu koji vam nudi komfornost na svakom ćošku, a ukoliko želite potpuni ugođaj za sebe (udobnost, prepoznatljivost, jedinstvenost i dominantnosti) naša preporuka jesu Dsquared patike. 

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor