Pronađena najljepša djevojka na svijetu

najljepsa zenaMarius Vibe, norveški umjetnik, napravio je mali eksperiment. Zapravo uzeo je fotografije osam slavnih žena koje je Maxim Magazin 2011. godine proglasio najljepšim ženama na svijetu da bi napravio najljepšu.

 Dijelove njihovih lica je spojio u jednu fotografiju kako bi dobio najljepšu, onu za koju kaže da bi zapravo tako trebala izgledati najljepša žena na svijetu.

Među ljepoticama od čijih lica je kreirana jedna, najljepša, su Rosie Huntington-Whiteley, Olivia Munn, Katy Perry, Cameron Diaz, Mila Kunis, Bar Refaeli, Anne Hathaway i Natalie Portman.

Međutim, i sam umjetnik je na svom blogu priznao kako je čim je vidio popis zažalio što je uzeo baš ove žene koje je neko drugi proglasio najljepšima, jer među njima nije nijedna tamnoputa. Kako god, kombinirao je lica ljepotica i dobio je najljepšu, prema njegovom mišljenju. Šta vi mislite?

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Autor

Zanimljivosti se bave pisanjem privlačnih i edukativnih članaka, istražujući raznovrsne teme s dubokim razumijevanjem i živopisnim stilom pisanja. Naš profil odražava strast prema donošenju informacija na zanimljiv i pristupačan način, potičući čitatelje na učenje i razmišljanje.