Reklamni šator kao isplativa investicija u rastu brenda i poslovanja

 

Brendiran materijal koji se koristi u reklamne svrhe je veoma pogodan za postizanje velikih rezultata u prepoznavanju firme/kompanije i u napredovanju poslovanja, kako kod onih koji proizvode i prodaju određene proizvode, tako i kod onih koji nude usluge bilo kojeg tipa. Međutim, u nekim situacijama je potrebno istaći se iznad ponude drugih i iznad konkurencije, a reklamni šatori tu mogu vrlo lako da vam pomognu.

Šatori se danas koriste za najrazličitije prilike, od uređivanja mesta za proslave, do preuređivanja nekih štandova koji se nalaze napolju, dok su reklamni štandovi u određenim momentima i u vezi sa nekim događajima nezaobilazni i zahtevaju brendiranje koje će postati prepoznatljivo i koje će istog momenta primamiti klijente/kupce ka vama.

Kada se reklamni šatori koriste?

Sama upotreba nije ograničena, možete ih koristiti kada god vam zatrebaju, ali su reklamni šatori nezaobilazni kada izlažete na nekom sajmu, gde je vidljivost vašeg brenda od presudne važnosti. U sajamskim prostorijama i hangarima je nekada teško izdvojiti se, ali upravo reklamni šatori to čine daleko dostupnijim. Ne zaboravite samo da brendiranje može da se uradi i na stranicama i na krovu šatora, tako da je vidljiv sa svih strana, a štampa koja se radi je otporna i dugotrajna.

Reklamni šatori su odlični i za vanjske promocije i dešavanja sličnog tipa, ali tu već imaju dvojaku ulogu, gde osim upućivanja na sam brend iza kojeg stojite, štiti radnike, proizvode, promo materijal i drugo od tekućih vremenskih uslova i omogućava vam da prostor na kojem se izlaže uredite prema svojim potrebama i prema željama i potrebama koje bi trebalo da ugode budućim klijentima i korisnicima onoga što nudite.  

Reklamni šatori su odlični i kada pripremate neke proslave u vezi sa poslovnim saradnjama, uspesima, gde se pozivaju i drugi ljudi, koji nisu isključivo deo firme, čime se daje na značaju samom brendu i njegovom pozicioniranju u svesti gostiju koji su uvek iz iste ili slične poslovne branše.

Koje mogućnosti reklamni šatori pružaju?

Veoma je važno znati da se reklamni šatori mogu i kupiti i unajmiti, što olakšava svima planiranje nekih događaja, jer nekada su šatori potrebni jednom u godinu dana ili više, pa kupovina nije ni isplativa, dok je kod onih koji ih češće koriste kupovina daleko isplativija. Osim toga, skladištenje takođe utiče na to da li se reklamni šatori kupuju ili unajmljuju, ali kako postoje različite vrste, postoje i oni koji zauzimaju prilično malo mesta za pakovanje u odnosu na svoju veličinu kada su namontirani.

Već smo pomenuli da je od presudne važnosti njihovo brendiranje, koje je moguće kroz štampu i na stranicama i na krovu. Međutim, ono šta se ne menja jeste konstrukcija, pa se tako šator može lako rebrendirati ukoliko određeni događaj ili promocija određenog proizvoda ili usluge tako zahtevaju, što opet skraćuje vreme i planiranja i pripreme svega što je potrebno. 

Svojom veličinom, mogućnostima postavljanja reklame, reklamni šatori su veoma uočljivi, lprivlače poglede pa samim tim i pažnju, a to je u većini situacija kada su predstavljanja i promocije u pitanju najvažnije stavke. 

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor