Tri razloga zbog kojeg su muške Premiata patike dobar izbor

 

Italijanski brend Premiata je poznat širom sveta i to pre svega po svojoj tradiciji, kvalitetu i unikatnosti proizvoda koje nudi. Neki vole da kažu za ovaj brend da predstavlja kombinaciju vrhunskog dizajna uz minimalistički izraz koji ide korak ispred vremena.

Svaki komad obuće kombinuje vrhunski dizajn sa najboljim i najsavremenijim tehničkim mogućnostima izrade što ih izdvaja na tržištu. Ovo je posebno vidljivo kada su u pitanju razni modeli njihovih muških patika.

Na srpskom tržištu modele muških Premiata patika možete naći na sajtu Old Fratelli, kompanije Bodax koja se bavi uvozom i prodajom kvalitetne i prepoznatljive italijanske i francuske luksuzne obuće i aksesoara. Dostava za kupljene artikle na sajtu je besplatna, dostavlja se u najkraćem mogućem roku na željenu adresu pri čemu je svaka kupovina sigurna.

Brend koji odiše tradicijom

Početak ovog brenda i svega onoga što njega danas čini vezuje se za Italiju i 1885. godinu kada je zanatski ručni rad bio ključ za uspeh i prekretnica za probijanje na svetskom tržištu. On je bio ključ izuzetnog kvaliteta koji je tokom vremena evoluirao i sada podrazumeva korišćenje najsavremenije tehnologije uz očuvanje jednakog i prepoznatljivog kvaliteta.

Ono što je danas prepoznatljivo za ovu kultnu kompaniju vezuje se za 1991. godinu i reformu koja je tada napravljena u izradi kada počinje da se kombinuje vrhunska zanatska veština izrade sa visokim kvalitetom i korišćenjem savreme tehnologije koja im je omogućila da idu korak ispred vremena.

Zbog svoje bogate istorije, prepoznatljivosti i brenda koji traje godinama svoju budućnost grade sigurnim koracima kako u svojoj zemlji porekla, Italiji, tako i širom Evrope ili sveta. Zbog toga njihove proizvode, pogotovo jedinstvene modele muških patika, možete naći samo u najboljim prodavnicama koje prodaju komade drugih poznatih i cenjenih brendova u svetu mode.

Akcenat je na kvalitetu i udobnosti

Iako su modeli njihovih muških patika sa vremenom menjali neke svoje segmente ono što se nije promenilo jeste drevna porodična zanatska tradicija koja je sinonim za visok kvalitet. A to podrazumeva da je najvažnije ono što predstavlja osnovnu potrebu svakog korisnika, odosno kupca, a to je obezbeđivanje maksimalne udobnosti i komfornosti.

Posvećenost i ljubav prema ovom poslu vidi se u svakom detalju muških modela obuće koji predstavljaju pravu izvrsnost, a pogotovo kada je reč o patika koje imaju najširu primenu.

Odličan su izbor za sve one koji žele da istaknu svoju autentičnost i dinamičan duh i da čak i u svakodnevnom dnevnom rasporedu izgledaju besprekorno i u trendu.

Udobnost je zagarantovana, te ni celodnevno nošenje ove vrste obuće neće biti problematično i neudobno. Kada se i sami uverite u to, ovo će postati vaš omiljeni izbor.

Unikatnost je još jedna odlika

Zbog modela koji su zaista originalni i nesvakidašnji, ali i kombinovanja različitih ideja i stilova u svaki napravljeni komad obuće, teško je klasifikovati njihove muške modele patika u neku od kategorija. One su po svemu sudeći unikatan komad koji priča svoju priču. A da je mogućnost i onima koji ih nose da daju svoj pečat jer ima moć inspiracije.

Nepostojanje mentalnih i kreativnih granica uz kontinuirano usavršavanje, edukovanje i napredovanje dovelo je do održavanja visokog mesta kada je moda i prepoznatljivost u pitanju.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor