Vrste agregata za struju koje su vam potrebne

Kako nekada ne bi došlo do neželjenog zastoja ili preopterećenja sistema, poželjno je da agregati za struju budu nezaobilazni „pomoćnici“ složenih postupaka rada. U zavisnosti od karaktera delatnosti, potrebnih operacija i pogonskih tokova, postoji veliki broj agregata koji su dostupni na našem tržištu.

Svi oni, razvrstani su prema snazi, svojstvima i konkretnim namenama. U izobilju ponude, važno je pronaći najbolje rešenje i najkvalitetnije modele za poslovne ili privatne potrebe i namene. Velika prednost koju imaju moderni agregati ogleda se u odličnim mogućnostima za manipulaciju, jednostavno instaliranje i prenošenje prema potrebama na različite pozicije i lokacije.

Kvalitetni agregati za sve prilike, situacije i mesta

Različiti agregati za struju omogućavaju efikasno izvođenje brojnih građevinskih i poljoprivrednih radova i terenske poslove. Pored toga, obezbeđuju funkcionisanje kompleksnih mašina i plovnih objekata, kao i privatnu upotrebu – energiju u kućama, vikendicama i koršićenje za pokretanje raznovrsnih uređaja. Karakteristike koje imaju svi agregati za struju, čiji je zastupnik Mashineria.rs jesu brzo i lako startovanje odnosno uključivanje, zatim izuzetna prilagodljivost i pokretljivost, zatim pouzdanost, trajnost i isplativo održavanje.

 

Agregati na benzin, dizel gorivo i motore za maksimalnu snagu

 

 

Benzinski agregati na struju imaju upravo pogon na navedeno, bezolovno gorivo, i mogu biti različitih namena. U najvećoj meri se koriste u industriji, prilikom zavarivanja, građevinskih aktivnosti, zatimza napajanje uređaja na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, kao i prilikom realizacije terenskih zadataka. Agregatina pogon benzina su vrlo tihi, jeftiniji od dizel varijante za isti nivo struje, kao i lako prenosivi zbog male težine.

Agregati na dizel gorivokoriste se kao osnovni pogon električne energije, za višečasovni rad bez prekida, uz vodeno ili vazdušno hlađene motore. Sastoje se od dizel motora i alternatora renomiranih proizvođača. Ovakve varijante obezbeđuju nivo energije viši od 20 kVA, za rad više od 8 časova, kao i veliki broj obrtaja u minuti.  U pogledu vrsta motora, u pitanju je veliki broj svetski poznatih brendova, kao što su: Kubota, Volvo, Iveco i Doosan. Alternatori jesu komponenta sledećih brendova: Sincro, Leroy Somer, zatim Markon Sawafuji i Mexx Alte S.p.a.

Agregati za struju sa motorom podrazumeva stvaranje velike snage i performanse radnih procesa. Zahvaljujući renomiranim motorima koje karakteriše odličan kvalitet i vrhunska brzina rada, pruža se znatna podrška brojnim delatnostima. Efikasno se pokreću, koriste se dugi niz godina i vrlo su raznoliki u pogledu konkretne namene. Podrazumeva se visok stepen sigurnosti i pouzdanosti, u kombinaciji sa jednostavnim održavanjem i fenomenalnim cenama.

Traktorski PTO generatori dizajnirani su u više od 10 modela, koji se razlikuju prema sledećim svojstvima: jačini, snazi, broju obrtaja, frekvenciji, kao i postojanju reduktora. Namenjeni su u najvećoj meri poljoprivrednicima, za pogonske mašine poput traktora. Snaga generatora za traktore kreće se između 20 i 80 kVA.

U bogatom asortimanu Mashineria.rs možete pronaći veliki broj agregata za struju. U skladu sa potrebnim protokom električne energije na određenom mestu, bira se agregat definisane jačine, pokretljivosti i drugih karakteristika. Pogledajte ponudu agregata i pronađite najbolju varijantu za vaše privatne, ili potrebe delatnosti.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor