Zbog ovih 5 stvari, svaki muškarac ostavlja: Osobine koje niko normalan ne podnosi!

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod žena, ali znate li da postoje i one koje toliko ne mogu da podnesu da bi mogli da vas ostave zbog njih?
Evo kojih 5 stvari ih najviše odbija i kakve ne bi trebalo da budete ako želite da zadržite partnera kraj sebe ili da upoznati ljubav svog života:

1. OPSJEDNUTOST KARIJEROM

Ovdje nije riječ o ženama koje žele da budu odlične u onome šta rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovdje mislimo na žene koje su opsednute svojim poslom, prevelike su radoholičarke, nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino šta im je bitno jeste položaj u kompaniji.

2. ZLOBA

Baš niko ne voli zlonamerna bića. Muškarci žele da njihove ljepše polovine budu jednostavne i drage. Vaša ljepota će ga privući, ali ako budete zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

3. Neprestana priča

Kao šta žene vole da pričaju, vole i muškarci. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do riječi, počeće da se osjeća kao da ga gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

4. NEGATIVNOST

Svako voli da ima pozitivnu osobu kraj sebe. Ako se stalno žalite na nešto, misliće da ste slabe, a i to će početi negativno da djeluje na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja ga čini nesrećnim, zar ne?

5. PRETJERANA POSESIVNOST

Vjerujemo da svaki muškarac želi da bude voljen i da želi da zna da se neko uvijek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svideti.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor

Zanimljivosti se bave pisanjem privlačnih i edukativnih članaka, istražujući raznovrsne teme s dubokim razumijevanjem i živopisnim stilom pisanja. Naš profil odražava strast prema donošenju informacija na zanimljiv i pristupačan način, potičući čitatelje na učenje i razmišljanje.