Besplatne kriptovalute – kako ih dobiti?

Učite s obrazovnim paketom CryptoEddu

“You know nothing, Jon Snow” rekla je Ygritte u “Igrama prijestolja”. Ovu rečenicu može čuti svaka osoba koja tek započinje svoju avanturu s investiranjem. Na početku ovog puta potrebna je velika doza znanja kako biste na najbolji način smjestili novac. Gdje ćete pronaći više informacija nego u cjelovitom obrazovnom paketu? Paket CryptoEddu koji sam kupio na stranici www.thebestvouchers.com, međutim nije samo ebook i pristup webinarima, nego i besplatna jedinica Ripple koju također možete pokupiti odmah nakon što završite s učenjem osnova investiranja.

Igrajte igru  

Brojne osobe ne shvaćaju da na igranju online igre mogu zaraditi. Dovoljno je da iskoristite konkretnu gaming platformu (npr. D’AlienGames), pa što duže budete njezin korisnik, to više Bitcoinova će napuniti Vaš račun. Na izboru je nekoliko stotina igara, a dovoljno je da se na samoj platformi samo prijavite (bez potrebe za registriranjem).

Gledajte reklame  

To je jedan od jednostavnijih načina za dobivanje nekoliko jedinica kriptovaluta. Dovoljno je reproducirati video određeno vrijeme i… eto! Svaka odgledana reklama siguran je dobitak, ali se količina virutalne valute koju dobivate razlikuje od ponude koju je dao oglašivač. Ovo je idealna opcija za osobe koje tek započinju svoju avanturu u svijetu kriptovaluta! Osim toga, ne zahtijeva nikakve posebne vještine.

Učite o blockchainovima

Cilj inicijativa poput onih koje je nedavno pripremila tvrtka Coinbase Earn je, prije svega, obrazovanje. Osobe koje žele dobiti besplatnu kriptovalutu, prvo moraju naučiti osnove njihovog funkcioniranja. Pritom one također stječu znanje o tehnologiji blockchain koja je sve prisutnija u našem životu. Zadatke i kvizove već mogu rješavati osobe koje žive u SAD-u, državama Europske unije, Velikoj Britaniji, Kanadi, Hong Kongu.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor