Burme belo i roze zlato – pojedinačni i kombinovani modeli efektnih boja

Burme belo i roze zlato – pojedinačni i kombinovani modeli efektnih boja

Planiranje venčanja donosi dosta radoosti, smeha i nestrpljenja, ali i razmišljanja, nekada i stresa prilikom donošenja tako brojnih i složenih odluka. Kupovina burme belo, žuto zlato, kao i inovativna roze varijanta, izbor su koji zahteva pregledanje kataloga, odlazak u zlataru i isprobovanje efektnih i pronalazak „udobnih“ modela prstenja koji će uvek biti u trendu.

Klasične burme belo i roze zlato opcija su sa kojom nema greške, i tu se najčešće parovi u potpunosti slažu i jednostavno pronalaze savršeno rešenje identičnih ili sličnih modela prstenja. Ono što žene danas prosto obožavaju, jeste kombinacija burme belo i roze zlato, što je izrazito moderna estetika, uz garanciju kvaliteta, trajnosti i večno lepog izgleda na ruci nežnijeg pola.

Inovativno roze zlato kao moderan izbor za najlepše burme

Dok su se nekada uglavnom kupovale burme belo žuto zlato, bilo kao pojedinačne opcije ili modeli koji kombinuju oba tona boje, danas je ponuda znatno inovativnija i obogaćena novim mogućnostima. Naime, burme belo i roze zlato osvojile su čitav svet, a posebno ih preferiraju dame. Generalno, jači pol se odlučuje za klasične burme belo zlato, bez mnogo blještavosti, detalja i oblika, dok žene teže pronalasku unikatnog prstena koji će čak nekada biti i specijalno dizajniran po porudžbini.

Veliki broj moderno opremeljnih zlatara ima burme belo i roze zlato u svojoj ponudi, bilo kao klasičnu kombinaciju raspoređenih boja, ili uz cirkone, drago kamenje, personalizovanu gravuru datuma i inicijala, kao i brojne druge detalje. Iskusni juveliri u svojim radnjama pružaju priliku izrade unikatnog modela po želji i meri kupca, odnosno po porudžbini, što nekada može implicirati nešto više troškove za parove. Roze zlato je apsolutni trend za dame, a u istoj boji se mogu pronaći i verenički prsten, ogrlice, minđuše, satovi, kao i drugi vredni aksesoari uz koje bi se najlepše burme kombinovale.

Klasične burme belo zlato sa dodatak roze detalja za utisak stila

Ukoliko su burme belo zlato izbor koji muškarac preferira, a verenica želi da isprati ukus i bar odabere sličan prsten, kombinacija klasične burme belo zlato sa roze tonovima i detaljima može biti idealno rešenje. Kada se blagovremeno razmatra budžet za burme belo zlato cena može da bude okrivno definisana prema nekom rangu, na primer da se izdvoji između 300 i 400 evra za par. Burme belo i roze zlato mogu koštati i znatno više u zavisnosti od dimenzija i odabranih detalja.

Dok se muškarci uglavnom odlučuju za unutrašnju gravuru inicijala i datuma, žene vole da burme imaju linije, cirkone, čak i drago kamenje i čuvene „priče“ koje se nastavljaju sa jednog na drugi prsten. U skladu sa tim izborom za burme belo žuto, zlato, kao i roze detalje cena može biti i višestruko viša od navedenog okvirnog raspona. Dodatak roze zlata na spoljašnjem delu burme izgleda vanvremenski, a vrlo efektna varijanta je i „pola-pola“, u smislu da dvobojna burma ima ravnomerno raspoređen ton belog i roze zlata.

Burme belo i roze zlato predstavljaju inovativan i moderan izbor, koji pleni svetskim trendovima, atraktivnošću i besprekornom estetikom. Iako se prvenstveno dame odlučuju za ovakvu kombinaciju, muškarci biraju burme belo žuto zlato, i to obično u jednoj od navedenih boja, bez dodataka i detalja. Zbog toga, tu su savremeni ukusi žena koje svaki detalj nadoknađuju, pa tako biraju burme sa cirkonima, opalom, dragim kamenom i slično.

Avatar
Zorana
AUTHOR
PROFIL

    Povezane objave

    Preporučujemo

    Top autori