Vrijedi li investirati u kriptovalute? 2019 mišljenje the best vouchers.com

Vrijedi li investirati u kriptovalute? 2019 mišljenje the best vouchers.com

Mišljenja na temu investiranja u kriptovalute su podijeljena. No, imajući na umu razna ulaganja dostupna na tržištu, uvijek se nađu njihovi pristaše i protivnici. Provjerimo vrijedi li investirati u kriptovalute u 2019. godini.

Dobra web stranica Bitcoin koju je postigla ove godine čini ulaganje u kripto valute vrlo isplativo. No, izvođenje skokova cijena s čisto kriptovaluta nije dobar pokazatelj za razumnog ulagača. Stoga je potrebno uzeti u obzir prognoze stručnjaka koji su dovoljno u stanju predvidjeti sudbinu takvih ulaganja.

Početkom 2019. godine Brian Kelly, izvršni direktor i izvršni direktor tvrtke BKCM LLC predstavio je svoju analizu bitcoina. Već u ožujku ove godine pokazalo se uspješnom, jer se cijena kripto valute značajno povećala. Sličnu prognozu dao je i Sonny Sigh, direktor prodaje Bitcoin Payment BitPay. U rujnu 2018. godine govorio je o oživljavanju Bitcoina već 2019. godine.

Zašto su prognoze stručnjaka bile tako optimistične? Prije svega, na vrijednost Bitcoina utjecao je ulazak nekoliko glavnih igrača na tržište kriptovaluta.

Goldman Sachs, jedna od najvećih investicijskih banaka na svijetu, otvorila je odjel koji se bavi trgovinom kripto valutama.
Square Inc. , operator najpopularnije aplikacije za mobilno plaćanje u Sjedinjenim Državama, pokrenuo je Bitcoin plaćanje u New Yorku, planirajući proširiti funkcionalnost na druge gradove.
BlackRock, najveća svjetska kompanija za upravljanje kapitalom, uvela je u svoju ponudu ulaganja u TTC-u.

S obzirom na to da mnogi ljudi koji ulažu u kripto valute nisu stručnjaci, našim ulaganjima pristupamo malo drugačije. Kako znati isplati li se sada ulagati u kripto valute?

Da bismo bili sigurni da naši planovi pokrivaju stvarni život, moramo započeti s … obrazovanjem. Poznavajući sve aspekte ažuriranja i vijesti za kripto valute, možemo provjeriti promatramo li tržište koje se stalno razvija. Ako želite naučiti o jednostavnim načinima razvijanja znanja o investiranju, referiram se na moj članak „4 načina za početak ulaganja u kripto valute“. Uz to, na portalu the best vouchers najboljih vaučera zainteresirani će pronaći zanimljiv edukativni paket s besplatnom kripto valutom.

Ukratko, dobro je započeti ulaganje u kripto valute. Ali temeljito upoznavanje s ovom temom i širenje investicijskog znanja osigurat će nam uspjeh. Kriptovalute su kao i svaka druga investicija – trebate znati upravljati njima. Gotovo je nemoguće bez teorijskog i praktičnog znanja.

3 komentara

    Povezane objave