Gde kupiti najjeftinije zebra zavese?

Kvalitet košta pa dolazimo do paradoksa da su povoljne zebra zavese one koje su visokog kvaliteta, proizvedene po najnovijim standardima.

Šta treba gledati kada se traži najpovoljniji model zavesa sa mehanizmom? Zašto kopije treba izbegavati po svaku cenu? Gde kupiti najjeftinije zebra zavese?

Sve odgovore pročitajte u daljem nastavku teksta i uštedite na dekoraciji prozora!

Koje su najjeftinije zebra zavese?

Najjeftinije zebra zavese su one čija se ugradnja isplati i donese sve prednosti koju imaju rolo sistemi.

Ako tražite zebra zavese cena po m2 varira, ali je svakako viša kada se angažuje firma za proizvodnju najkvalitetnijih vrsta, nego što je to slučaj u prodavnicama široke potrošnje sa jeftinim kopijama. 

Pa ipak, kopije se ne preporučuju jer je kvalitet ono što izdvaja zebra zavese od klasičnih modela, ali i svojih imitacija koje su se javile na tržištu.

Šta treba da dobijete sa dan-noć zavesama?

Ugradnjom dan-noć zavese dobija se jedan potpuno novi sistem pokrivanja prozora i zamena nekoliko modela pokrivki: roletni, zavesa i draperija.

Originalne zebra-zavese imaju antibakterijsko platno koje ne skuplja mirise ni prljavštinu. Ne peru se, ne skidaju se i ne menjaju se pod sunčevom svetlošću.

Prepoznatljive su po poprečnim prugama, gušćim i tanjim, koje se rotiranjem preklapaju pa se reguliše prodor svetla u prostor. Da bi funkcionisale besprekorno stara se mehanizam koji je od aluminijuma i izdržljiv tako da nosi i do 3m dvostrukog platna i namotava ga lako i jednostavno.

Dakle, sa kvalitetnim zebra-zavesama dobijate zavesu koja ne skuplja bakterije i viruse, funkcioniše besprekorno i ne menja se koliko god da su godina u upotrebi.

Da li se jeftine kopije zebra zavesa isplate?

Odgovor je jednostavan, ne! 

Kopije su jeftine jer dan-noć zavese nisu rađene po meri, napravljene su od loših materijala, nemaju nikakvu garanciju i ne traju dugo. Ovakvi modeli se kvare, pucaju, zavese se vidno prljaju, počinju da neprijatno mirišu, blede, a mehanizam se kvari. Da li želite tako nešto u svom okruženju? 

Za jedan vek upotrebe originalnih zebra zavesa promenićete nekoliko loših kopija što će cenu podići višestruko, a prostorije znatno prljavijima za boravak.

Najjeftinije zebra zavese kod renomiranih proizvođača

Predlažemo vam da povoljne rolo zavese potražite kod nekog od proizvođača koji se bavi proizvodnom i ugradnom ovakvih sistema. Neka odluka o saradnji bude sa onima koji:

  • Besplatno uzimaju mere
  • Prave zebra zavese po meri
  • Besplatno ugrađuju zebra zavese
  • Daju garancije na svoj proizvod
  • Imaju zadovoljne klijente iza sebe

Samo ovako ćete imati najjeftinije zebra zavese koje su zaista nova generacija zavesa i dobiti sve prednosti njihovom ugradnjom. Uz sve ovo, uvek su aktuelni i popusti pa će biti isplativije postaviti ih i uživati u promeni koja se dogodila.

Zebra zavese moraju biti kvalitetne da bi donele sve prednosti koje imaju. One su više od platna i mehanizma. One su zdraviji prostor bez ikakvog održavanja zavesa, regulacija svetla bez ulaganja u roletne i prelepa dekoracija u svakoj prostoriji. Zavese koje donose takve prednosti su zaista povoljne i isplati se postaviti ih!

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor