Kako povećati produktivnost Vaše kompanije sa sistemom evidencije radnog vremena?

Da li ste se pitali kako na najjednostavniji način povećati produktivnost Vaše kompanije, a da ne narušite zadovoljstvo Vaših radnika? U trci za što većim profitom često se dešava da se teži povećati profit kompanije tako što radnici rade duže, a plata ostaje ista, što dovodi do nezadovoljstva zaposlenih. Danas je teško naći radnika koji će biti zadovoljan pa je zato potrebno na efikasan i jednostavan način evidentirati koliko zaposleni zaista ostaje na poslu i doprinosi poslovanju Vaše kompanije i u skladu sa tim ga i nagraditi.

Sistem evidencije radnog vremena Vam omogućava da vodite tačnu evidenciju o svakom zaposlenom i njegovom vremenu provedenom na poslu u nekoliko jednostavnih koraka. Svaki zaposleni može imati uvid u listu dolazaka i odlazaka. Ovo će otkloniti svaku sumnju u broj sati na njegovom radnom mestu... pročitajte više

EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

Sva ručna izračunavanja su zamenjena automatskim i na taj način značajno smanjuju rizik od grešaka. Automatizovani sistem evidencije radnog vremena omogućava lako i jednostavno praćenje radnih sati zaposlenih. Da bi obračun radnih sati bio obrađen na najefikasniji način potrebno je pre svega da sistem bude okrenut potrebama korisnika. U narednom tekstu objasnićemo Vam ukratko nekoliko glavnih karakteristika ovog sistema:

Jednostavan za korišćenje

Korišćenje softvera je veoma jednostavno. Prinošenjem taga ili kartice na terminal, beležite svoj dolazak ili odlazak na posao, ili bilo koji drugi događaj koji Vam je potreban (pauza, teren, privatni…). Softver obrađuje ove podatke i omogućava izradu izveštaja za svakog zaposlenog pojedinačno ili za grupu zaposlenih, za period koji vam je potreban.

Brz početak

Nakon instalacije i kratkog podešavanja, možete vrlo brzo početi sa obradom podataka. Ručno obračunavanje radnog vremena zamenjeno je automatskim, povećana je radna disciplina, što dovodi do veće produktivnosti i manjeg kašnjenja i odsustva sa posla.

Događaji i izveštaji

Možete pratiti sve neophodne događaje (npr. dolazak na posao, odlazak sa posla, pauze, rad na terenu, privatni izlasci...) uz pomoć našeg softvera za evidenciju radnog vremena i kreirati izveštaje na osnovu njih. Ukoliko Vam standardni izveštaji u programu ne odgovaraju, mogu se prilagoditi Vašim potrebama uz pomoć dizajnera izveštaja.

Niži troškovi

Nakon instaliranja našeg softvera, imate 15-dnevni probni period da biste se upoznali sa svim njegovim karakteristikama. Kontaktirajte nas da biste dobili ponudu.


Softver za evidenciju radnog vremena podržava više različitih hardverskih uređaja koji evidentiraju prisutnost na poslu. Svaki uređaj ima svoje karakteristike koje ga čine najboljim za upotrebu u nekoj specifičnoj situaciji od nekog drugog. Ako niste sigurni koji uređaj je najbolji za Vas, kontaktirajte nas, mi ćemo Vam pomoći da izaberete pravi.

Zahvaljujući poslovnom rešenju zasnovanom na savremenom sistemu evidencije radnog vremena, uz vrhunski kvalitet usluge i visok nivo posvećenosti svakom kupcu, imamo čast da sarađujemo sa mnogim kompanijama. Naši klijenti su i velike i male kompanije, hoteli, bolnice…

Naš cilj je da pomognemo našim klijentima da efikasnije vode svoje poslovanje, pomažući im da steknu bolji uvid u svoje poslovne aktivnosti i pružajući im trajne prednosti automatizacijom njihovog radnog vremena i poslovnih procesa. U praksi smo dizajnirali mnoge sisteme koji najbolje odgovaraju potrebama korisnika.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor