Nešto odvažno - pozivnice za vjenčanja koje “odskaču”

Imati privlačne i šarene pozivnice za vjenčanje je za parove koji žele ostaviti jak dojam na svoje goste. Parove koji svojim gostima odvažno poručuju: “Prisustvujte našem vjenčanju ili propustite najvažniji događaj godine”, a sve to upakirano u malenu kuvertu. Ako ste jedan od tih parova onda je ovaj članak za vas. Ne poričemo da je težak zadatak, ali donosimo vam 5 savjeta kako to učiniti s lakoćom.

Nešto upadljivo

Odabirom upadljivih boja na pozivnici je jedan od učinkovitijih načina da postignete ono što želite. Zašto odabrati bijelu podlogu kada možete odabrati modernu neonsku? Koristite više jarkih boja i sve zaokružite podebljanim crnim fontom ili jednu neonsku boju, recimo žutu u kombinaciji sa crnim fontom.

Nešto crno

Kao i kod fontova koje smo spomenuli, crna boja podloge daje snažniji dojam. Pretvorit će čak i skroman stil u nešto spektakularno. Koristite ju u kombinaciji s drugim bojama, recimo nježno ružičastoj ili jarko žutoj.

Isto tako, crnu možete iskoristiti i kao pozadinu za dizajn u metalik boji te tako stvoriti jači dojam. Svjetlucavi cik-cak uzorak? Da, molim! Još jedan od načina kako možete uklopiti crnu u vaše pozivnice je koristeći crne kuverte. Većina gostiju dobije pozivnice u bijeloj ili krem boji, ali šanse da su ikad dobili pozivnicu u crnoj kuverti su male.

Nešto humoristično

Unatoč tome što vam je baka oduvijek govorila da biti pametnjaković i imati “duži jezik” nije pristojno, danas je biti zabavan i humorističan pri odabiru teksta dobrodošlo. Ako ste zabavan par to je ono što vaši gosti žele vidjeti - vas kao par u svom vašem sarkastičnom i zabavnom sjaju. Pozovite goste na “besplatan kolač” tako da ćete to i napisati na pozivnicu. Istinito i simpatično. Samo nemojte poslužiti voće i sir, jer ljubitelji slatkog mogu postati zločesti.

Napravite od pozivnice infographic. Cijelu vašu povijesnu crtu od dana kad ste se upoznali pa do dana vašeg vjenčanja. Na ovaj način vaši gosti neće samo svjedočiti vašem vjenčanju nego i cijeloj vašoj vezi. Ispunite infographic sa humorističnim činjenicama o vama i događajima u vašoj vezi, sve ono što vas je obilježilo kao zabavan i humorističan par.

Nešto neočekivano

Uključite nešto neočekivano. Od grafičkih detalja kao što su cool fotografije do veselih uzoraka. Malo drame na vašoj pozivnici će privući goste da razmišljaju o tome što mogu očekivati na vašem vjenčanju i da ga s nestrpljenjem očekuju. Karta s blagom (mjesto na kojem će se održavati ceremonija) do preklopinih sličica kao u dječjoj slikovnici. Mogućnosti su velike.

Igranje s uzorcima je dobar korak k tome da učinite svoje pozivnice nezaboravnima. Apstraktne pozivnice s jarkim i odvažnim bojama uz koje ćete dostaviti magnetić će biti fantastičan dodatak svakom hladnjaku. To je krajnji cilj vaše pozivnice, istaknuti ju na vidljivo mjesto umjesto da ju se samo gurne u ladicu u kojoj stvari skupljaju prašinu.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor