Otkrijte što krvna grupa govori o vašoj ličnosti

1. Krvna grupa 0

Osobe s krvnom grupom 0 imaju duplo više šanse da privuku određene vrste komaraca nego ljudi s drugim krvnim grupama, otkrila je studija Japan's Institue of Pest Control Technology. Uz to, ove osobe teže podnose stres, jer se kod nje hormon kortizol dulje zadržava u organizmu, a može proizvesti sve od preuranjenog starenja do naglih napadaja želje za brzom hranom. Osobe s krvnom grupom 0 su srdačne, druželjubive i otvorene, piše Zadovoljna.

2. Krvna grupa A Časopis Neuropsychobiology je objavio kako osobe s krvnom grupom A imaju veću sklonost ka opsesivno-kompulzivnim poremećajima.

“Japanski istraživači istražuju učinke pojedine krvne grupe na karakter i temperament još od 1930-tih godina prošlog stoljeća, a posebno ih fasciniraju osobe s krvnom grupom B jer su psihološki vrlo kontradiktorne”

Iako nije jasna veza između takvog ponašanja i krvne grupe, japanski istraživači su dokazali da je krvna grupa A najupornija, odnosno da su spremni poduzeti što god je potrebno bez obzira na osobnu frustraciju ili zamor određenim problemom. Krasi ih inteligencija, nenametljivost te lojalnost.

3. Krvna grupa B Japanski istraživači istražuju učinke pojedine krvne grupe na karakter i temperament još od 1930-tih godina prošlog stoljeća, a posebno ih fasciniraju osobe s krvnom grupom B jer su psihološki vrlo kontradiktorne. Istraživači u zemlji izlazećeg sunca su otkrili da su osobe s ovom krvnom grupom kreativne, strastvene i snažene osobe. S druge strane, osobe s ovom krvnom grupom mogu biti sebične i nepredvidljive.

4. Krvna grupa AB Krvna grupa AB povećava rizik od poremećaja pamćenja, pokazalo je istraživanje objavljeno u časopisu Neurology.

Istraživači su testirali osobe različitih krvnih grupa starije dobi i uočili da osobe s AB krvnom grupom imaju više poteškoća u učenju i pamćenju podataka u trećoj životnog dobi od drugih krvnih grupa. S druge strane riječ je suosjećajnim osobama koje se lako prilagođavaju svakoj situaciji bez da izgube svoju individualnost.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Autor

Zanimljivosti se bave pisanjem privlačnih i edukativnih članaka, istražujući raznovrsne teme s dubokim razumijevanjem i živopisnim stilom pisanja. Naš profil odražava strast prema donošenju informacija na zanimljiv i pristupačan način, potičući čitatelje na učenje i razmišljanje.