Putovanja za dvoje - preporuka za godišnji odmor

Svake godine diljem svijeta nastupaju velike migracije. Putuje se na sve strane svijeta. Godišnji odmori su razdoblje u godini kad možemo otići tamo gdje nikad nismo bili, gdje nas vuku srce i znatiželja. Putuje se kako bi se vidjelo egzotične krajeve, kulturno - umjetničko blago, sudjelovalo u ludim manifestacijama ili obredima, jelo neobičnu hranu, upoznalo nove ljude, itd.

Za ta putovanja za dvoje u pravilu ne žalimo novce (ionako putujemo samo jednom godišnje), pa si možemo priuštiti i skupi let avionom i puni pansion u dobrom hotelu. Ali kamo poći? Zemlja je tako velika i mogućnosti je bezbroj! Kako bi vam se olakšale dvojbe, donosimo vam 50 atraktivnih destinacija, mjesta koja možete posjetiti, a po izboru svjetskih turoperatora.

  1. Godišnji odmor na zapadnoj obali od Los Angelesa (SAD) do San Francisca (SAD): Santa Barbara, Malibu, Hollywood, Frisco, na sve strane slavni i poznati, jazz, rap, nabildani frajeri i polugole ljepotice, savršene spasilačke službe...
  2. Godišnji odmor na Tenby beach u Walesu: Prekrasna, divlja obala, uza svu druidsku mitologiju, jednostavno je neodoljiva.
  3. Godišnji odmor u Istanbulu: Šalvare, bazar, Aja Sofija, pušenje nargile, Cagaloglu Hamam, istočnjački specijaliteti, haremske ljepotice, kupovina, neponovljivi dah orijenta.
  4. Godišnji odmor u Puerto Escondido u Meksiku: Jedno od najboljih mjesta za daskanje i jedrenje na dasci, jeftina tekila i tortilje, odlična usluga.
  5. Godišnji odmor u Connemara u Irskoj: Vjetrovito vrijeme, prekrasna obala, divlje plaže, kamenice i pivo Guinness u velikim količinama, te beskrajni razgovori po popularnim pubovima.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor