Romantična venčanja na Mauricijusu

Ne ponavlja se bez razloga kao mantra misao Marka Tvena da je raj nastao po ugledu na Mauricijus – već na prvi pogled naći ćete potvrdu za ovako tačan opis. Kada još ovakve darove prirode ukrstite sa luksuznim odmaralištima i hotelima koji uslugu organizacije venčanja podižu na najviši mogući nivo, dobijete savršenu destinaciju za odmor i za raj kakav zaslužujete.
Logična je onda zamisao da romantično venčanje, uz more, sveće, zalazak sunca, u intimnoj atmosferi bez mnogo peripetija, bez poštovanja brojnih lokalnih običaja, razmišljanja oko raspreda stolova i seta pesama koje će bend da otpeva, bude na najlepšoj destinaciji - na Mauricijusu.
Organizacija venčanja na Mauricijusu može biti vrlo jednostavna, a ambijent na ostrvu je toliko lep da je svaka dekoracija suvišna, dok je osećaj opuštenosti i prepuštenosti potpuno nezamenjiv. Na Mauricijusu ćete imati venčanje gde jedino postojite vi, mlada i mladoženja, a medeni mesec kreće odmah.

Romantične ceremonije na obali mora
Većina hotela koji su u ponudi nude intimnu, romantičnu atmosferu i idilično okruženje za proslavu braka.
Bilo da se odlučite za romantičnu ceremoniju na plaži ili mirno venčanje na privatnoj palubi sa pogledom na svetlucavi Indijski okean, ljubazno osoblje vašeg smeštaja će vam pružiti čarobnu dekoraciju za vaš savršen dan. Na Mauricijusu se mladenci mogu obećati na večnu ljubav uz umirujuće melodije koje sviraju muzičari iz odmarališta i da započnu nove živote zajedno uz zdravicu i laganu večeru uz sveće.
Hoteli će vam ponuditi pakete po meri, koji uključuju niz posebnih detalja, od svadbenih buketa i šampanjca, do romantičnog doručka u sobi. Premium paketi uključuju i opuštajuću masažu za par i profesionalnog fotografa koji će uhvatiti sve one posebne trenutke koje ćete želeti da iznova osvežite u sećanju. Dovoljno da ne mislite o detaljima i da se samo prepustite.

Recite „da“ bosih nogu
Ljudi se odlučuju za venčanja na Mauricijusu zbog lagane i opuštene atmosfere.
Ako ste venčanje zamišljali na plaži, u jednostavnoj ceremoniji, bosih nogu, uz ritmične zvuke talasa, nema boljeg mesta od Mauricijusa.
Prelep pogled na ostrva severne obale i zadivljujuće tirkizno more, stvaraju savršeno okruženje, a romantična večera uz sveće je divan način da završite magičan dan u raju.
U ponudi su matičari za zakonska venčanja, večera uz sveće, opuštena atmosfera na plaži, profesionalni fotografi.

Venčanja na krstarenju
Poznat po svojoj privlačnoj obali, mekom belom pesku i veličanstvenom suncu, Mauricijus je tropski raj i sinonim za romantiku. Međutim, Mauricijus posećuju mladi ljudi, pretežno iz Evrope, željni provoda i dinamike. Svi oni koji žele uzbuđenja i bukvalno „vetar u leđa“ za prve dane svoje ljubavi, odabraće venčanje na palubi broda koji je moguće iznajmiti za ovakvu priliku.
Ako izaberete ovakvo venčanje, dobićete muzičare koji sviraju uživo, romantičnu svadbenu večeru, aperitiv za zalazak sunca na palubi da nazdravite vašem novom zajedničkom životu i još mnogo toga. Sve je osmišljeno do najsitnijih detalja.
Dobra stvar organizovanog venčanja na Mauricijusu je što posle ceremonije ne krećete na medeni mesec, jer ste već tu.


Venčanje u luksuznim hotelima sa 5+*
Kada birate venčanje na Mauricijusu, to nije samo venčanje. To je romantično bekstvo na usamljeno ostrvo na kraju sveta da biste uživali u dragocenim trenucima sa voljenom osobom. Vaše venčanje iz snova možete ostvariti u ekskluzivnom hotelu Le Morne, na zapadnoj strani ostrva. Možda zvuči kao potpuna fantazija, ali zahvaljujući svadbenim paketima koji su u ponudi, venčanje iz snova postaje stvarnost, bez stresa i birokratije koja može da pravi probleme.
U ovom hotelu su u ponudi 3 paketa usluga „Light“, „Delight“, i „Infinity“ i u zavisnosti od želja, mladenci popunjavaju upitnik za odabir usluga koje će biti uključene u ceremoniju (od aperitiva, svedoka, matičara, dokumentacije, pa do kozmetičarskih usluga za mladu i mladoženju). Zadivićete se kad vidite sa koliko brige je osoblje povelo računa o svemu, te tako vama jedino ostaje da se prepustite i uživate – do kraja života.

Nešto sasvim drugačije: Luksuzna venčanja u podmornici za hrabre i buntovne
Pesma se pita „How deep is your love“? Koliko je duboka vaša ljubav? Da li je dovoljno duboka da zaronite i kažete „da“ 30 metara ispod nivoa mora? U Mauricijusu nude avanturističkim parovima ekskluzivnu priliku da se klone tradicionalnog venčanja na plaži i da razmene zavete na impresivnoj pozornici u kristalno čistim vodama Indijskog okeana. Može li originalnije? Podvodno okruženje će vam ponuditi mirno prisustvo i osećaj prostora.
Vrsta podmornica se iznajmljuje u zavisnosti od broja gostiju, a u organizaciji je obezbeđeno sve da zauvek sačuvate trenutak od zaborava. Ludo, ali nezaboravno.
Venčanja na Mauricijusu su odlična ideja, zato što se romantika posebnog trenutka lako uklapa sa aktivnim odmorom koji ovde možete preduzeti i iskoristiti priliku za divne izlete, druženje sa lavovima, vožnje kvadovima kroz divlju vegetaciju i brojne vodene sportove. Mauricijus pruža svojim posetiocima toliko mogućnosti, da je dobar provod zagarantovan, a ono što ćete ovde doživeti – nezaboravno!
Na vama je da izaberete: ako ste za romantiku, posavetujte se sa agentima oko ponuda za hotele koji organizuju venčanja. Ako ste za avanturu – na Mauricijusu ona sigurno neće izostati. Vaša ljubav zaslužuje da je proslavite kako dolikuje!

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor